Hogy merészeli ezt az amerikai nagykövet?
Présember Dávid az aljas, gazember szovjet megszállókat éltette:
Hogy merészeli?
Egyrészt a beszédében nem csak a szovjetekre utal, hanem a teljes szövetséges tömbre, és szövegkörnyezet alapján leginkább az amerikaikra, akik először értek a táborokba.
Másrészt dicsőíthetjük a Szovjetuniót a nácik kiűzéséért Magyarországról, miközben elítéljük, azért, ami közben és utána tettek állami és egyéni szinten.
"Egyrészt a beszédében nem csak a szovjetekre utal, hanem a teljes szövetséges tömbre, és szövegkörnyezet alapján leginkább az amerikaikra, akik először értek a táborokba."
A koncentrációs táborok többségét és a haláltáborok mindegyikét a szovjetek szabadították fel:
Ezeknek a túlnyomó többsége a keleti területeken működött. A Holokausztot túlélt zsidók többsége a Vörös Hadseregnek köszönheti az életét, többek közt az én felmenőim egy része is.
Pressman-nek igaza van, attól hogy valaki erről megemlékezik még nem lesz komcsi meg semmi. Oroszországtól nem lehet elvitatni azt hogy a legnagyobb áldozatot tette az európai nácizmus felszámolása érdekében.
Én értem hogy utána Rákosi meg Kádár szívás volt, meg volt egy 56', de ez a két személy eltörpül amellett a gonoszság mellett amit Hitler és Szálasi csinált. Határozottan jobban jártunk Rákosival és Kádárral mint Hitlerrel és Szálasival jártunk volna. A zsidók után jöttek volna azok a magyarok akik pl szociáldemokraták voltak, vagy liberálisok, vagy melegek, vagy csak másképp gondolkodók, ők is mentek volna futószalagon a tömegsirokba. Igen a kommunizmus szívás volt, de ilyeneket azért Kádárék nem csináltak.
Úgy látszik:még mindig nem unod a sz@rpajtások-ra
mutató linkeket. Normális ember nem klikkel ilyen
mocsokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!