Nyugaton tényleg rá akarják beszélni a gyerekeket a nenváltásra?
Nem. Rábeszélni senki sem fog senkit.
De, ha már elfogadott, hogy akár 14 éves gyerek átessen az első szexuális élményén ( ami felháborító és tuti, hogy megrázó élmény lesz számára) akkor már simán dönthet arról is, hogy mi akar majd lenni.
Az igazság az, hogy már gyerekkorában tudja mindenki, hogy érez, csak külső hatások miatt elnyomja magában.
Ami miatt még elkezdhetik a hormonkezelést, annak az az oka, hogy mielőbb elkezdik, annál hatásosabb.
A nemi jellegek korán elkezdenek kialakulni, és, ha vége ennek a folyamatnak, az illető már bármennyi kezelés után sem tudja letörölni a megjelenéséről ezeket a jellegeket.
Pontosabban, ha az illető férfi, mert a női ismerőseim, akik ezen átestek, hihetetlenül átalakultak, külső szemlélő soha nem mondaná meg, hogy eredetileg nők voltak.
Viszont több férfival is találkoztam, és hiába hormon kezelés, műtétek, sajnos egyértelműen látszik, hogy mi a helyzet.
Ahhoz pedig természetesen senkinek semmi köze, hogy egy adott illető mit kezd a saját testével.
67 - Igaz, rosszul címeztem a mondandóm, elnézést.
A hozzászólásod addig olvastam míg el nem kezdtél fikázni a két pipa miatt. Erre csak annyit tudok mondani hogy olyan is van hogy az ember nem lesz túl népszerű ha nyersen közli a mondandóját vagy csak egyszerűen van egy általános meggyőződés egy topikban amivel az ember nem ért egyet és kiáll a saját véleménye mellett. Így aztán hamar lehúzzák a statisztikáját. Te pedig megítéltél a statisztikám alapján. Innentől kezdve nincs miről tárgyalnunk.
86 - "De, ha már elfogadott, hogy akár 14 éves gyerek átessen az első szexuális élményén ... akkor már simán dönthet arról is, hogy mi akar majd lenni.
Hát nem. Nem dönthet senki arról 14 évesen hogy férfi akar lenni vagy nő"
Talán 0,1% tudja vagyis inkább érzi. Ne terheljük már a többi 99,9%-ot ilyesmivel a 0,1% miatt, jó? Tipikus libsi gondolkodás hogy a farok csóválja a kutyát, tudom. De ami sok az sok. Valaki itt írta azt is hogy az ilyeneknek ne kelljen már 18-21 éves korukig szenvedniük. Azért én azt mondom, nem akkora szenvedés ez hogy ne lehessen kibírni és emiatt minden egyes gyereket ilyen baromságokkal kelljen traktálni. Elvégre nem is kéne 18 alatt szexuális életet élni!!!
Szexuális felvilágosítás viszont meg - alapszinten - azért szükséges, mert már 14 éves korban is lehet gyereket csinálni... Ennek során viszont elég lenne megemlíteni, hogy előfordulhat hogy valaki mást érez, a másik nemet vonzóbbnak tartja és ezzel sincs semmi baj. De nem kellene túlmenni ezen a ponton. Az LMBTQ bullshit viszont nem ezt teszi, hanem megpróbálja tudatosan és kampányszerűen ebbe az irányba terelni MINDEN gyerek figyelmét. Na ez az ami felháborító.
"Ahhoz pedig természetesen senkinek semmi köze, hogy egy adott illető mit kezd a saját testével."
Nos, ezt mondd meg azoknak is akik diszkriminálták az oltatlanokat! Ez ugyanaz a banda. Ugyanazoktól származik akik nyomatják az LMBTQ propagandát is. Cél a felforgatás, az emberek megosztása, extra profit szerzés, mániákus kontrollálási vágy kielégítése.
Mindig azt mondom, nem kell diszkriminálni azokat akik mások, de nem szabadna átesni a ló túloldalára sem.
Akárkit beszélnek rá, vagy akárkit nem..., ezen túl LMBTQ-sok,
ti beteg emberek vagytok. Lelki betegeket... Ez a GyK-es reakcióitokból tisztán lejön.
Az egyszerű meleg barátaim is elhatárolódnak attól, ahogyan ti képviselitek az ''ügyeiteket'', ilyen lmbtq-s módokon...
Ti csak provokáljátok meg hergelitek az embereket. Ennyit értek el...
Kívánom, hogy találjátok meg a szívbeli békét.
25/N
Simon Anna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!