Fideszesek! A "ruszkik haza" szlogen miért háborúpárti?
Figyelt kérdés
Nem az a háborúpárti, hogyha az oroszok folytatják Ukrajna elleni inváziójukat? Ha hazamennének, akkor eljönne a béke.2023. ápr. 17. 13:02
11/29 anonim válasza:
13/14
Ki tiltja meg orbán gazdid gazdijának hogy takarodjon vissza a szutykos dácsájába?
Ukránok otthon vannak nekik nem opció hogy harcolnak. Az agresszor istenkédnek kéne felhúzni a nyúlcipőt amíg teheti.
12/29 anonim válasza:
13/29 anonim válasza:
Honnan? Vannak ruszkik Magyarországon?
14/29 anonim válasza:
17.
Max olyan szlogent lehetne kitalálni, hogy amcsik haza, mert abban van ráció
15/29 anonim válasza:
"Honnan? Vannak ruszkik Magyarországon?"
Igen, beengedtek egy jó pár kgb ügynököt bevándorlási kötvénnyel.
16/29 anonim válasza:
16/16 anonim
https://www.youtube.com/watch?v=NRzlefOP4eU
Magyarországon mindenki náci a logikás alapján, direkt mindenféle forrásból hoztam neked példát. Ülj le kisfiú, ez még egy egyest se érdemel a propaganda minisztériumból, megbuktál nincs farhát.
18/29 anonim válasza:
Azt eldöntitek már végre, hogy Zelenszkij most akkor izraelita zsidó vagy náci?
19/29 anonim válasza:
18.
Mit kevered itt a szezont a fazonnal!
Szerintem azt se tudod mire reagáltál!
Ülj le egyes!
20/29 anonim válasza:
#19: Érvelni is fogsz vagy csak személyeskedni? Érthető kérdést tettem fel. Értem, hogy nem tudsz válaszolni mert még nem szóltak vissza a pártirodáról, hogy erre mit kell írni, csak akkor addig inkább ne írj semmit! 05t084f457
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!