Balosok, össze fogjátok hozni a 2/3- ot legközelebbre is?
2014: 44.90%
2018: 49,27%
2022: 54,13%
Nem látom azt,hogy 67%....ami ugye kétharmad.
Maga kövérlaci is elismerte,hogy amikor átrajzolták a körzeteket akkor egy kicsit túlzásba estek.
De röhejesnek tartom,hogy a szavazatok kevesebb mint fele is 2/3 lehet.
#14 Én nem kaptam pénzt a Fidesztől, mert nem vagyok se NER tag, se gyerekgyáros, se taxis. 13 év alatt számomra csak negatív intézkedéseket hoztak.
Fizetem a rengeteg TB-t, de magánrendelésre kell járnom, ha nem fél év múlva nakarok időpontot. Fizetem a nyugdíjjárulékot, de semmit nem fogok már kapni nyugdíjként, ha nem gyűjtök magamnak. Gyermektelenként csak adót fizetni vagyok jó. A lakást házra cserélni esélyem sincs, hála a CSOK miatti hatalmas ingatlanáremelkedésnek.
Letojom, ha lop a Fidesz, de legalább hagynának élni! Nem, belepofáznak mindenbe: árstop, kötelező akciók, vasárnapi boltzár, manyup ellopása, rezsi "csökkentés", világbajnok ÁFA, szolgáltató cégek felvásárlása és tönkretétele, stb.
Nem tudom, hogy maradt az utolsó három évben 4.000.000.00 Ft a zsebedben? Számoltad a világbajnok Áfát, a különböző új, és felemelt adókat, amiket a szolgáltatók, bankok, pártunk és kormányunk szerint, nem hárítanak a fogyasztókra. Gondolom az is a megtakarításodat eredményezte, hogy a különböző árstopoknak köszönhetően nálunk a legmagasabb az infláció. Az élelmiszerár inflációval meg a világon bekerültünk az első tízbe! Ez mind segített neked a négymilliós megtakarításod eléréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!