Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tánczos Gábor és az édesanyja...

Árokpart kérdése:

Tánczos Gábor és az édesanyja vajon hogyhogy nem kezdtek új életet pl. Ausztriában?

Figyelt kérdés
Annak kapcsán jutott ez az ügy újra az eszembe, hogy tegnap a tények-ben megjelent egy hír, hogy most már állítólag Gábor ügyvédjénél telefonon jelentkezett a valódi elkövető. Igaz, hogy itthon Magyarországon sajnos az emberek előítéletesek és érthető is, hogy nem kapott munkát, állást. Biszont 2011-ben már végleg lejárt a büntetése és igazából az elmúlt 10 év különösen jó volt az európai gazdaság történetében is és Ausztriában szerintem simán kaphatott volna bármilyen munkát, ha mindjárt az elején nem is a legjobbat, de ott nem foglalkoztak volna vele, nem is tudta volna senki, hogy ő miről volt sajnos híres itthon. Meg az Anyukája is valami könnyebb munkát (betegsége) miatt is szerintem kaphatott volna. Legalábbis heylükben ha ilyen bélyeg lett volna rajtam és mellette még nagyon szegény is lettem volna és ott éltem volna a határtól nem messze tutira kimentem volna. Kinek mi a véleménye erről?
2023. ápr. 16. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
Mit keres ez a politika rovatban?
2023. ápr. 16. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
A helyében én is elmentem volna addig az országig, ahova már nem ér el a hírem, és ott a legegyszerűbb (pl. takarítói, árufeltöltői) munkáknál elkezdtem volna, aztán majd csak alakul.
2023. ápr. 16. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
"már állítólag Gábor ügyvédjénél telefonon jelentkezett a valódi elkövető" Van olyan agyhalott, aki ezeket elhiszi?
2023. ápr. 16. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Nem véletlenül rejtegetik a valódi elkövető(ke)t és nem véletlenül vitették el a balhét mással. Külföldön (legalábbis tőlünk nyugatra) is ugyanúgy bűnösnek tartanák Tánczos Gábort.
2023. ápr. 17. 08:06
 5/5 anonim ***** válasza:
61%

Van olyan agyhalott, aki elhiszi, hogy tényleg ő volt?

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=pIOU_4ZSqVM

Salamon Berkowitz(ék) volt(ak) a valódi elkövető(k), az egyik YouTube-hozzászóló is írja.

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=5s5_gpvoROA

2023. ápr. 18. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!