Miért Torockai László kapja meg és teheti közzé a titkos hangfelvételeket Völner-Schadl-ügyben nemzetbiztonsági, ügyészségi vagy Fidesz-közeli forrásoktól?
Mi lehet ebben a Fidesz politikai célja, ha Mi Hazánkhoz csatornázza be a kiábrándult szavazóit? Könnyebben visszatérnek onnan a Fideszbe, ha tétje lesz választásokon melyik oldalt támogassák? Vagy a Mi Hazánktól várnak politikai "hálát" majd bármilyen választások után?
https://www.youtube.com/watch?v=-g8aR_jqDuc
"Megfelelő kapcsolatokra csak a főnök Orbán engedélyével tehetnek szert."
Ez nettó hülyeség. Értem én, hogy szar ez a rendszer, de azért mindenben orbánt látni már nekem is vicces.
11. Nem mindenben Orbánt látom inkább csak Magyarország eddigi egyik legnagyobb korrupciós és visszaélési ügye kormánypárti kezelése mögött.
Te tényleg ennyire megvezethető, hogy ezt nem veszed észre? Ez inkább tragikus a magyar intelligenciára nézve.
Abban gondolom egyetértünk hogy ez egy brutálisan nagy korrupciós ügy kihasználva a bírósági végrehajtói intézmény és igazságszolgáltatás ködös útvesztőit. Ezt politikai szálak nélkül nem mehetett volna, ilyen mélyen az államgépezet testébe hatolva. Ebből következik, hogy mivel ekkor évek óta a Fidesz volt már hatalmon az ő politikusai és kormánytagjai is érintettek. Lásd Völner Pál. Na most ha ez milyen mély és sötét ügy, elemi érdeke a Fidesznek az eltussolás, de ha már ez nem megy, akkor a politikai kármentés. Ez pedig egyértelmű hogy a legfelsőbb körből kell levezényelni tehát Orbán vezénylő tábornok és köre által. Valamint olyan ember felé Torockai szivárogtatni aki nem áll távol a kormánytól és ezzel is kárt minimalizálni a Fidesz érdekében.
Minek legyen kedvelt egy DK-s vagy Momentumos politikus hogy ezzel gyengítse a Fideszt? Legyen inkább népszerű Mi Hazánkos és ha kell akkor kérünk majd tőle egy szívességet... jól fog még jönni a vezénylő tábornoknak ez hidd el.
Kicsit sok kémfilmet nézel.
Abban egyetértünk, hogy ez egy mocskos rendszer.
De azt gondolni, hogy a kormányzati körök patkányságainak kiderítéséhez miniszterelnöki felhatalmazás kell, ez nettó paranoia.
Nevetek én is a naivitáson, hogy MHM mindent be lehet adni..
Torockai besétál az ügyészségre és átadják neki a titkos hangfelvételeket Schadl-ügyben, mert csak ő kérte az ellenzékből.
Jó fej vagy de Andersen azért jobbakat írt a Grimm fivérekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!