Ha nem sodródunk a háborúba, akkor miért van az, hogy az összes nyugati ismerősöm fél Magyarországra utazni?
Vannak ismerőseim az USA-ból, Belgiumból, Dániából, Angliából, Brazíliából is. Egytől egyig azt mondják, hogy vagy utazzak hozzájuk én, vagy találkozzunk egy nyugati országban, nem szívesen jönnének ide, ha nem muszáj, mert az Ukrán-Orosz háború a szomszédban van. Én is rácsodálkoztam, hiába magyaráztam is, hogy nem vagyunk közvetlen veszélyben, nem akarnak jönni.
Elgondolkodtam, hogy a magyarok vajon csak azért nem látják, hogy veszélyben vagyunk, mert nem akarják tudatosítani és szembesülni vele?
Tájékozatlanok és ostobák, amerikaiak főleg, azok pont olyanok mint a magyarok az M1 előtt. Konkrétan USA-ként ők vannak nagyobb veszélyben, mert USA-nak mániája mindenhova betolni a képét ahol háborút lehet szítani.
Így meg több, mint egy év elteltével mikor mindkét fél konkrétan félig döglött, esély nincs már ennél komolyabb konfliktusra. Remélem, most jön egy hosszabb nyugodt szakasz Európa életében, mert már kurvára itt az ideje.
Kérdező!
Akkor írjad le, hogy miért jönnek Magyarországra, a nyugat Európaiak nyaralni, főleg Balaton? És miért vásárolják fel a Balatonon vagy annak a környékén az ingatlanokat, az Angolok, Hollandok, Németek, Osztrákok és még sok más országból?!
Ne fáradjál, meg is válaszolom neked. Nálunk még mindig nagyobb a közbiztonság, mint bármelyik nyugati országban. Anglia, Németország, hogy csak kettőt említsek, igen komoly problémákat okoz, mind a mai napig a migráció. A háborútól félnek a legkevésbé.
Nem alaptalan a félelmük, hiszen a kormány bevezette a háborús veszélyhelyzetet úgy, hogy elvileg mi nem sodródunk bele a háborúba.
Akik pedig elvileg belesodródtak a háborúba, ott viszont nincs veszélyhelyzet.
Pl németek, svédek, hollandok tömegesen települnek ide.
Menekülnek az invázió, gyerekrablás, a késelések, lövöldözések, verések elől.
Én is taktikus félelembe ágyaznám a fitymáló megvetésemet, ha ott élnék.
Szeeegény Nyugatiak! Annyira szeretnének ide jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!