Miért mondják,hogy a vidékiek agyát kimosta a kormánymédia mikor a közmédia nézettsége a béka alatt van?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 16:25
21/26 anonim válasza:
20-as, én ilyet nem mondtam.
Az értő olvasással szemmel láthatóan problémáid vannak.
22/26 anonim válasza:
20: hát, vannak orgazdák, markecolók, csempészek, tolvajok...
23/26 anonim válasza:
Nálunk sokat megy a közmédia, leginkább az M4 Sport! 😁
24/26 anonim válasza:
Vidéki vagyok, itt a faluban, is mindig toronymagasan a fideszre szavaznak. Oka a mindenhol propaganda, újság, rádió, TV, netes megafonosok. 2018ban, nekem többdiplomás ismerőseim is állították, de hát Vona Gábor meleg, meg iszlámpárti, meg be akarja telepíteni a migránsokat. Akkor már olyan karaktererrorizmusok volt ,hogy bárkiről bármit elhitetnek, évek múlva amikor már a kutyát nem érdekli lehoznak egy rövid pár soros helyreigazítást aztán kész.
25/26 anonim válasza:
Mert le van fizetve a dollárbaloldal Amerikából.
26/26 anonim válasza:
18:35: tessék, a Fidesz-szavazó szellemi szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!