A Mi hazánkosokat triggereli ez a videó?
Engem megnyugtat. Remélem majd Gyurcsány és Orbán is így végzi.
Ha már Biszku megúszta és semmilyen büntetést nem kapott azokért a megkínzott ártatlan emberek miatt, remélem a jövőben nem lesz ilyen egyszerű megúszni a rémtetteket, mint ahogy a rendszerváltás után az összes kommunista megúszott mindent, mert csak átült az MSZP-be vagy fideszbe.
Lényegében igen. A kommunizmus inkvizítora.
Beszólt valaki a homoszexualitásod miatt ezért idejöttél levezetni a feszültséget? :D
A Náci s. ggnyaló Nyilasok azután kerültek hatalomra, hogy Magyarország gyakorlatilag elveszítette a függetlenségét a Náci Németországgal szemben. A Nyilasokat az utolsó percig elutasította a Horthy-rendszer. Még a Sztójay-kormány is betiltotta őket pár hónappal a puccs általi hatalomra kerülésük előtt is...
Én egy hazaszerető, patrióta magyar vagyok, aki elutasítja a sovinizmust és a fajgyűlöletet: azaz pl. a Nyilasokat is.
Azt hozzá kell tenni, hogy vannak tehetséges és jóravaló Mi Hazánkos politikusok, akik valamiért, valahogyan pozitív nosztalgiával élnek a Nyilas eszméket illetően. De Toroczkai a szavát adta, hogy amíg ő az elnök, addig a pártjában nincs helye ezeknek a romboló, szélsőséges eszméknek, és ezt a párt tagok tudtára is adta. És úgy látszik, hogy ezt fel is fogták a tagok.
Szóval:
engem pl. nem triggerel ez a videó, olyan értelemben, hogy: ezek a Nyilasok megérdemelték a büntetést. A halál-büntetés része a dolognak, nemcsak velük kapcsolatban, hanem általában is számomra egy vitatható dolog.
"Triggereli? Az mit jelent?"
Az semmit. Nem létező szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!