A kuruc.info cikkei alatt kommentelők miért elmebetegek?
Figyelt kérdés
Lehet csipegetni, de ha beidézném ide miket írnak, akkor jelentenék a kérdést és törlésre kerülne. :D
2023. ápr. 14. 17:55
11/17 anonim válasza:
Nem azok, csak nagyobb a tudásuk. A kurucosok és mások tudják, hogy van egy háttérhatalom, míg mások nem vették észre.
12/17 anonim válasza:
11# Először nem azzal a hatalommal kellene kezdeni valamit ami tönkreteszi a hazánkat (fidesz)?
Kicsit olyan érzésem van ilyenkor mintha ti a saját családotok védelme előtt a szomszéd kutyáját védenétek miközben a gyereketek meg kútba esik...
13/17 anonim válasza:
12, a Fidesz is a háttérhatalom része...
14/17 anonim válasza:
Mert nekik már csak ott jutott hely, a többi elmebeteg pont ide írogat.
15/17 anonim válasza:
Ők ilyenek. Hitler a példaképük. Sátánisták. Utálják az usát, imádják az oroszt, NATO és EU ellenesek.
Egyetlen erényük, utálják a fideszeseket, hamar szétoltják, ha odavetődik egy agymosott, és hinti az ostobaságát.
16/17 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt sokat olvasgattam az oldalt, meg írogattam én is, de egy idő után nagyon fárasztó, hogy folyamatosan, minden esetre gyártanak egy konteót.
17/17 anonim válasza:
Emellett folyamatos kettős mérce jellemzi az egész oldalt.
U.I.: Annyira utálják Amerikát és annyira diktatórikus országnak tartják, hogy amcsi szerverről működnek. Miért is nem oroszról pl? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!