Hol van itt szegénység, amikor a fiatalok milliós fizetésért sem vállalnak már betanított könnyű munkát sem, Magyarországon?
Figyelt kérdés
Na erre varrjon valamelyik ellenzéki gombot, "milliós fizetésekkel várnak, de ez sem elég". Na akkor hol élünk már rosszul? :)
2023. ápr. 14. 14:50
21/24 anonim válasza:
Igaz, még itt a gyakorin is látszik. Mindenki 2-3 milliót keres :D
22/24 anonim válasza:
21: ja.:D
Meg még én ezt az új nyugdíjas SUV-s öregeket "bírom", 10 éve még kézenfogva sétáltak vagy bicikliztek, ma meg nem tudják hova tenni a nyugdíjat, és vesznek egy terepjárót, mert jajj látta a face-en hogy ez a menő, Klárikáék is vettek, aztán ciki kilógni a sorból, közben pedig épp az átlagbohóc okostelefon által agymosott kategóriában kötnek ki. Nyugdíj alatt meg hitelekből megy a látszat.
23/24 anonim válasza:
embertelen rabszolga körülmények között azt se feledjük el.
24/24 anonim válasza:
Nem tudom, miért kell itt csinálnod a műbalhét, neked van igazad, - nekem meg nyugtom! :DDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!