Az Orbán rezsim miért nem tud civilizált nyugati módon kormányozni és miért nem hagy fel önként a komcsi diktatúrák kiszolgálásával és lesz inkább csatlós? Miért kell addig várni ameddig az USA kokikat és sallerokat oszt ki a rezsimnek?
30# Sajnos az ő érdekük, hogy az éhenhalás szélén végre elgondolkodjanak egy kicsit kire is szavaznak...
Nem tudok nekik iskolát építeni, munkát adni, oktatást, felzárkózást biztosítani. Az annak a dolga lenne akire szavazott. Ha pedig a fidesz az út szélén hagyja és mégis rá szavaz... ezzel mit lehet kezdeni azon kívül hogy röhögsz kínodban?
Amúgy meg igen, a statisztikák szerint ők a fidesz szavazók. Szerinted kinek a szavazatát lehet krumplival megvenni? A három diplomás fiatalokét?
#31. "Szerinted kinek a szavazatát lehet krumplival megvenni? A három diplomás fiatalokét?"
Persze, nem is ez az, ami nem áll össze. Hanem az a halálgáz, amikor az ellenzék szerint gyakorlatilag mindenki, aki a Fideszre szavaz, az gumicsizmás, zsákfalusi paraszt, esetleg cigány és különben sincs hozzá bekötve az internet. Ezzel a felfogással pedig automatikusan bukjátok is a választásokat, de ez már nem az én problémám. Sőt, én például kifejezetten az ilyen sztorikon szórakozom.
32# Ne haragudj, de ha közel 2 millió ember él budapest környékén akik alig szavaznak a fideszre. Levonjuk a gyerekeket, időseket, azokat akik nem szavaznak, mégis miből jön ki 3 millió szavazójuk?
Szerinted mégis ki teszi ki ezt a tábort? Az értelmiségből CSAK a rendszer haszonélvezői szavaznak a fideszre, mindenki másnak csak kárt okoznak.
Egyébként még mindig ott vannak a statisztikák, nézegetni kell őket.
A választást pedig nem én bukom mert én jól megvagyok, van saját lakásom, autóm, csodálatos barátnőm, mindenem. A választást az a 3 millió mélyszegénységben élő ember bukja akinek hétről hétre rosszabb lesz. De mivel újból a fideszre szavaznak, meg is érdemlik.
És ezt nem fogjátok fel, hogy arra kellene szavazni aki kimondja a problémákat, aki nem a buta embereknek írja a beszédét, aki nem 2 szavas mantrákkal vezet mintha állatok lennének az emberek, aki jó kapcsolatra törekszik külfölddel. De erre még nem érett meg a társadalmunk, még butábbak lettek az emberek mint a szoc. rendszerben sajnos...
Nem az egész társadalom lett butább csak a társadalom azon elemei akik azt hiszik, hogy a diplomás embert nem lehet megvezetni, aki azt hiszi, hogy ha van lakása meg "csodálatos barátnője" akkor rendben van az élete és az akit szintén megvezetnek csak nem veszi észre.
34# Engem hova vezetnek barátom? Áruld már el légyszíves. :D
Mert hogy az országot csődbe, szegénységbe, omladozó oktatással, egészségüggyel, éhező gyerekekkel, 30%-os mélyszegénységgel.
Téged talán a szép jövőbe? Bombás plakátok mellett akarod vinni a gyerekedet az iskolába ahol nem lesz tanár? Azt akarod hogy a szüleid hat hónapot várjanak mielőtt sorra kerülnek a kórházban egy vizsgálatra? Ti tényleg teljesen képtelenek vagytok az önreflexióra, ültök ennek a rakás szarnak a tetején mintha minden csodás lenne, mert nekünk oroszország a példakép.
Pont oda, hogy ezeket elhiszed :)
,,ültök ennek a rakás szarnak a tetején mintha minden csodás lenne"
Szinte te 10 perccel ezelőtt:
"...én jól megvagyok, van saját lakásom, autóm, csodálatos barátnőm, mindenem"
:)
36# Mit nem értesz azon, hogy engem azok érdekelnek akiknek nincs esélyük normális életre?
Engem az a szerencsétel falusi gyerek érdekel akinek nincs tanára az iskolában, a szülei közmunkából élnek létminimum alatt, de közben hallgatják a propagandát és a gyereküknek is ugyanolyan sorsot szánnak mint saját maguknak.
Ők szavazzák meg a saját diktátorukat aki miatt sose lesz lehetőségük egy jobb életre...
Neked ez a perspektíva, ilyen jövőt szeretnél?
#33. "ha közel 2 millió ember él budapest környékén akik alig szavaznak a fideszre"
Már a kiindulópontod hibás, a legbalosabb fővárosi kerületek mindegyikében is ~40%-körül teljesített a Fidesz, óriási tévedés azt hinni, hogy Budapesten nincs belőlük, sőt. Bármikor át is billenhet az arány.
"Az értelmiségből CSAK a rendszer haszonélvezői szavaznak a fideszre"
Ezt meg úgy írod, mintha nem érintenének a Fidesz által nyújtott kedvezmények szó szerint milliókat az országban. Vagy te hallottál már olyanról, hogy valaki nem fogadta el a kedvezményt, mert az a Fidesz adja? Én sem.
"És ezt nem fogjátok fel, hogy arra kellene szavazni aki"
Igen, ezt az egyet folyamatosan nagyon jól hozza az ellenzék. Még véletlenül sem sikerül azon elgondolkodni, hogy miért nem akarja őket kormányon látni a kutya sem, ők inkább újra és újra nekiállnak kioktatni az embereket arról, hogy hogyan kellene gondolkodniuk és kire kellene szavazniuk. Az emberek egyébként pontosan érzik, hogy az ellenzék így viszonyul hozzájuk és csak megundorodnak az egész brancstól, de ez megintcsak nem az én problémám. A választás viszont tuti, hogy nem így működik. Tessék megnézni, hogy kit szeretnének az emberek, hogy képviselje őket, és olyan jelöltet indítani, nem számonkérni őket, hogy miért nem hajlandóak szépen parancsszóra azt a terméket zabálni, amit eléjük raktok. Ez ilyen kommunista beidegződés, lassan jó lenne már levetkőzni...
"aki jó kapcsolatra törekszik külföldde"
Jaja, volt már ilyen 2010 előtt, qrvajó volt. A helytartók kiadták a parancsot a gyarmatlakóknak, Mészáros helyett a Strabaghoz mentek a milliárdok, nálunk meghát valahogy még akkor sem volt semmi gond a demokráciával, amikor azonosító nélküli rendőrök lőtték ki a békés tüntetők szemét, meg verték össze még az arra járó külföldi turistákat is. A külpolitikának meg nem volt egyéb teendője, mint a svédasztalos zabálás a nemzetközi konferenciákon, boldog békeidők, jó kapcsolatokkal...soha többé ne jöjjön vissza ez a fos világ!
És igen, tényleg megdöbbentő, hogy amint elkezdjük a saját érdekeinket képviselni, az hirtelen senkinek sem tetszik külföldön, nahát. :D Mágia. :D Pedig a ballibek tudják a megoldást, hát sokkal jobb lenne, ha a buksijukat simogatná az EU, amiért megint a német, meg a francia érdekek érvényesülnek a mi kárunkra...nem is értem tényleg, hogy miért nem viszi vissza a nép a vállán a kedvenceidet a hatalomba.
#37. "Mit nem értesz azon, hogy engem azok érdekelnek akiknek nincs esélyük normális életre?"
Köszönjük, de már bőven elégszer kaptunk hányingert a képmutató ballib színjátéktól. Nem pont te írod fentebb, hogy mulatsz a nyomorultakon? Mert ha nyomorultak ÉS Fidesz-szavazók, akkor a nyomorult már nem számít, utóbbi mindent felülír és akkor már kinevetnivalók, meg "egyék meg, amit főztek". Csak a szokásos balf@sz kettős mérce, nincs új a nap alatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!