Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok szerintetek hogy jött...

Balosok szerintetek hogy jött össze a sokadik 2/3-ad?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 13. 12:58
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
85%
#20: Próbáljuk meg! Mivel kampányoltak szerinted az ellenzéki pártok ami az emberek többségének nem tetszett?
2023. ápr. 13. 13:41
 22/58 anonim ***** válasza:
21%

Kisregényt lehetne írni. Bár az tetszett, hogy hát mert te valamit elvezettél akkor ugy kell lennie....

Nos megpróbálom akkor olyan kis egyszerű példával demonstrálni a gondot.

Ha 10-ból 8 ember az almát szereti és 2 a körtét, az egyik párt azt ígéri, hogy az alma árát felezni fogják a másik pedig a körte árával tenné meg, akkor vajon melyikre fog több szavazat érkezni?

Ebből próbáld összerakni nagyban, hogy az ellenzék mindig többségében olyasmiket ígér, amire az emberek többségének nincs szüksége, így hát nem is szavaznak rájuk.

Aztán ekkor jönnek az ellenzékiek kiabálnak csalástól kezdve a krumplin át a birkáig, közben nem képesek elfogadni, hogy a demokrácia az ilyen, természetesen ők maguk nagyon okosok, de a fentebbi apróságot még nem sikerült a pártjaiknak összerakni, hogy talán ha nyerni akarnak, akkor olyan dolgokra kéne koncentrálni amit az emberek akarnának is.

2023. ápr. 13. 13:46
 23/58 anonim ***** válasza:
19%

Úgy hogy a fidesz a valós problémákkal foglalkozott és azokra próbált megoldást szerezni pl élelmiszer ellátási problémák energia problémák rezsicsökkentés miközben az ellenzék a méhlegelőkkel a biciklisávokkal a rakjuk tele még a fejes is napelemmel meg a viseljünk úszósapkát a balatonbannal foglalkozik

Szóval kereslet kínálat

Melyik boltba mész?

Abba amelyik azt a terméket kínálja amire szükséged van

Melyik pártot választod

Amelyik azt kínálja amire szükséged van

2023. ápr. 13. 13:50
 24/58 anonim ***** válasza:
82%

Szóval nem tudsz konkrétumot mondani az ellenzéki pártok kampányából ami szerinted az emberek többségének nem tetszett? Az alapján amit mondasz, a MKKP nyerte volna a választást toronymagasan, mert az örök élet és az ingyen sör tipikusan olyan kampányígéretek amire nem hiszem, hogy van választó aki nemet tudna vagy akarna mondani.

Továbbra is érdekelne a válasz a 19-es válaszban feltett kérdéseimre, mert azokra itt még SENKI nem válaszolt soha.

#23: Szóval szerinted nem valós probléma, hogy szétlopják az országot, miközben benyalunk a ruszkiknak és mindenki rühell minket, beleértve a V4-eket is, közben pedig romokban az egészségügy és a közoktatás és nyugatinál magasabb árakhoz keletinél alacsonyabb bérek társulnak, ugye? :D

2023. ápr. 13. 13:54
 25/58 anonim ***** válasza:
100%

#22, (eddig nem velem vitáztál, csak most csatlakoztam be) van abban valami, amit írsz, szerintem nincsen csalás, meg krumpli. Viszont azt sem igazán valós, amit te állítasz.

"Ha 10-ból 8 ember az almát szereti és 2 a körtét, az egyik párt azt ígéri, hogy az alma árát felezni fogják a másik pedig a körte árával tenné meg, akkor vajon melyikre fog több szavazat érkezni?"

Nekem ezzel három bajom van:

1: a Fidesz nem almát ígér, hanem azt hazudja, hogy a körtések ki akarják irtani az almát. Ezzel eléri azt, hogy bár ő maga is alig ad almát, mindig elmondhatja, hogy ennyit tudott megmenteni a csúnya, gonosz körtésektől.

2: a Fidesz azt is előadja emellé, hogy a körte amúgy rákot, globális felmelegedést és földrengést is okoz, a hülye körtések mégis erőszakkal le akarják tolni mások torkán. Csak mert ennyire hülyék a körtések.

3: a Fidesz úgy ígéri meg az alma árának csökkentését, hogy amúgy nem engedheti meg magának. Aztán a jobbik eset az, hogy nem tartja be az ígéretét, és az egyes ponttal magyarázza. A rosszabbik az, hogy valami másnak a rovására betartja az ígéretet, és a következményeket magyarázza az egyes ponttal.

2023. ápr. 13. 13:57
 26/58 Dzsonszi ***** válasza:
3%

“ Nem en irtam ki a kerdest de en kivancsi vagyok, hogy jon-e olyan valasz ami az ellenzek felelosseget pedzegeti.”

Bírom hogy ez a valasz teljesen le van pontozva, de egy normális valasz nem jön amely pedzegetné az ellenzéki balfaszsagot. De oke, nyomjátok a krumpli, egybites, vidéki suttyo buta paraszt szoveget, hátha összejön az ötödik kétharmad is :)

2023. ápr. 13. 14:00
 27/58 anonim ***** válasza:
79%
#25: Ez mondjuk tűpontos. Erre akartam én is kilyukadni, amikor arra kértem, hogy hozzon konkrétumokat, amikkel az ellenzék kampányolt, de nem szimpatikus az embereknek. Amit én láttam az ellenzék kampányából, az alapján a kampányuk középpontja a korrupció felszámolása és az elmúlt években óriásiban gazdagodó kormányközeli réteg gazdagjainak elszámoltatása volt (bár utóbbiban én sem hittem, igaz nem is szavaztam rájuk).
2023. ápr. 13. 14:00
 28/58 anonim ***** válasza:
20%

24

23 vagyok

Nem tudom mindenki mit sír a rossz élet miatt miközbe tele vannak az éttermek, a kifőzdék, a diszkók, a koncertek, a konditermek, a wellnes szállodák és nem külföldivel hanem többségében magyarral.

Szóval amikor nem férsz be az edzőterembe vagy nyitás után fél órával a kaja fele elfogy a kifőzdébe az nem azt mutatja hogy a magyar otthon azon agyal hogy páros vagy páratlan napokon ehet egy zsíroskenyeret

2023. ápr. 13. 14:01
 29/58 anonim ***** válasza:
0%

24: Gratulálok, a szövegértési képességeid, nem csalódtam.

Az a baj, be lehetne a legegyszerűbbet hozni példaként a meleg dolgokat pl. Ugye erre a jó ellenzéki rögtön homofóbot fújna, de azt képtelen elfogadni, hogy van aki nem ért ezekkel a dolgokkal egyet és többségben vannak... Ha már annyira nem tetsző dolgot akarsz. De igazából feleslegesen is várom hogy egyszerűen emgértsd, úgy, hogy háromszor maradjanak alul, ráadásul sorban egyre nagyobb legyen a vereség, arra nem tudom mi a jó magyarázat, általában z emberek tanulnak a hibáikból, és változtatnak rajta, de ez az ellenzéknek valamiért nem emgy, ezért lehet borítékolni pl 26-ban is hogy kikapnak.

25: Igen, ez jogos felvetés, de amúgy már ez a kampány része, igaz nem épp a legszebb, de ez is minden pártnak lehetősége, hogy az ellenfeleit rosszabb színben tüntesse fel, bár most erre igazából megint ott egy fura esemény, hogy MZP pl ugyanezt játszotta be, csak ő valamiért párton belül.

2023. ápr. 13. 14:03
 30/58 anonim ***** válasza:
37%

"Bírom hogy ez a valasz teljesen le van pontozva, de egy normális valasz nem jön amely pedzegetné az ellenzéki balfaszsagot."

Amúgy ellenzékiként mondom, szerintem is el kellene már végre jutni oda, hogy hisztivel nem lehet választást nyerni. Kellene úgy 8-10 év kemény, kitartó munka, hogy egyáltalán beszélni lehessen valamiről.

2023. ápr. 13. 14:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!