Szerinted jövőre újra választják Karácsony Gergelyt főpolgármesternek ?
Ha nem akkor kit lesz helyette, szerinted ki az aki esélyesebb lehet a posztra?
Köszönöm a válaszokat.
11: szerintem nem implikálta, csak megkérdezte, hogy az OK volt-e így.
Egyébként igen, újra fogják választani.
Nincs a fidesznek jelöltje, Fürjesről pletykálták, de ő megy a NOB-ba.
A DK-nak sincs jelöltje.
Nyilván Karácsony sem a herceg fehér lovon, de a város működik, jelen helyzetben a túlélés is nagy dolog.
#12. "szerintem nem implikálta, csak megkérdezte, hogy az OK volt-e így."
Szerintem meg nem volt más, mint egy klasszik ellenzéki terelés. Amikor kiderül, hogy pontosan igaz rájuk, amivel ők rendre a Fideszt vádolják, olyankor jön menetrendszerűen, hogy "deafidesz". És de, az "az nem zavart?" stílus nem egy szimpla érdeklődés, az egy burkolt, "kussolj, merafidesz meg ezt és ezt csinálja". Szóval maradjunk annyiban, hogy nagyon is implikálta.
Remélhetőleg ismét megválasztják Karácsonyt, tahósnál nagyságrendekkel jobb. Elsöprő győzelmet aratott. Több szavazatot gyűjtött be mint a másik 3 jelölt összesen.
Budapestnek aki jövőt akar rá szavaz, aki meg posványt annak ott a fidesz.
#15. "Elsöprő győzelmet aratott."
Ez mondjuk szebben mutatna, ha nem kapott volna Tarlós a Borkai-botrány után közvetlenül is 40% felett egy liberrált fővárosban, de azért persze, Geri behúzta.
"Budapestnek aki jövőt akar rá szavaz,"
Na ez viszont már kemény, rendesen gyomorforgató agitprop. Karácsony sajnos nem a jövő, de mégcsak nem is a jelen...ő egy Demszky-reinkarnáció. Nem vitatom el, hogy Budapestnek ez kell, de azért enyhén szólva szórakoztatóak a Geri-felszopók.
#17. Országos szinten hatott a választásokra, de te nyilván egy kő alatt élsz.
Igen, az összefogás mindenre is jó, láttuk már sok választáson élesben is, lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!