Mennyiben állja meg a helyét, hogy az úgynevezett oroszpártiak sikertelen emberek?
#20-21. Sötét vagy, öregem.
Segítek, erre válaszoltam, ez volt a kérdésed:
"Azokat hozod példának akik a fidesztől kapják a pénzüket?"
Ezt nyilvánvalóan nem zenészek kapcsán kérdezted, hiszen azokról nem én írtam, azt csak te deliráltad ide...te agyoniskolázott, te.
22# Persze, nyilván a piacról, ahogy mészáros lölő is. Nógrádi György is a piacról él, annyira jó szakértő. Csak kár hogy az elmúlt években 100%-ban a fidesz narratívát mondja fel fidesz érdekeltségű médiumokban.
Marsi anikó is a piacból él a TV2-nél, amikor éjjel 3-kor 3 propaganda cikkel szakítja meg a filmet. Na ne nevettess, a fideszből mindenki éhenhalna a piacon ha nem a te adódat lopná el. Mindegyik pártkatona zéró üzleti tehetséggel. Hány saját céget indított mészáros lölő amit önerőből épített fel?
Olyan hülye vagy hogy nem veszed észre azt az 5000 piócát aki a testeden élősködik... és még véded is őket amilyen buta vagy.
Az a legnagyobb baj, hogy még az ilyen értelmesnek tűnő emberek agyát is átmosta a fidesz... vagy te is érdekelt vagy a rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!