Milyen szankciókat jelenthetnek ma be Magyarországgal szemben az amerikaiak?
"A lakossagot ez nem érinti"
Huh. Most megkönnyebbültem!
Úgysincs pénzem oda repülni!
8#
Miért ne kereskedhetnénk közvetlenül mi is a kelettel, vagy a globális déllel, ha úgy tetszik? Ez csak az egykori imperialisták kiváltsága Európában? Az Orbán rezsim tevékenységét figyelembe nem véve, csak úgy általában kérdezem.
pár NER -es személyre vetnek ki szankciokat.
Gondolom annyit loptak már, hogy amerikába vesznek ingatlanokat stb stb
12
Ezzel sok gond lenne, ha M.o nem lenne tagja az EU-nak, márpedig ha mi belekezdünk ilyen fajta keleti nyitásba most akár, akkor fix, hogy nem támogatnak minket és kemény szankciók várnak ránk.
Tagok maradunk, de ennyi. Akkor meg a mi szárnyaló HUF-al kellene megvásárolni az alapanyagokat, előállítani pl. gyógyszereket, vagy nemtom te szívesebben szednéd a kínai/orosz/fehérorosz gyógyszereket mint a svájcit vagy a németet?
Na mindegy, szóval ez gazdaságilag szinte kivitelezhetetlen. Nem erre épült Magyarország, és nem is tud ilyen elméletre épülni. Nem tudom te milyen világban élsz hogy szerinted ezek ilyen simán mennek, pláne a HUF magyar valutával, ami igencsak sz*rt sem ér a piacon.
Nincs kiváltság Európában erről beszélek ember, az EU, egy egység. Mindenki egyenlő. Ezt az orbán rezsim ha nem is vagy fideszes hanem Mi hazánkos vagy valami más, elültette a fejedbe.
Nincs ilyen. Nézd vissza az EU történetét. Nincs konkrét nagy vezetője, és nem is promótálják ezt. Igen vannak szegényebb keleti országok meg vannak gazdagabb nyugati országok.
De nem hiába egyenlő mindenki: lásd Orbán retardált vétózási jogait ahogy direkt késleltette Finnország meg Svédország NATO csatlakozását. És még sorolhatnám.
Az EU egy egység ismétlem. Ez a lényege, de ilyen barmok mint Orbán orosz mintára propagandát nyom. Én ezt tanultam konkértan egyetemen, "Európai Unió" tárgy néven.
Igen vannak hibái, néha vannak egyenlőtlenségek, de nem kritikusak. Még az USA ban is vannak ilyen problémák.
De egységnek kéne lennie az EU nak, nem pedig hülye magyar módra direkt kicseszni az egész rendszerrel. Pláne amikor hasznunk is lenne belőle.
És ilyenkor látja kik a magyar emberek barátjai.
Oroszország, Kína drukkol Orbánnak, mocskos diktatúrák. Donald Trump is támogatja OV-t...
"És ilyenkor látja kik a magyar emberek barátjai.
Oroszország, ..."
Nem tudom már, hogy kik a magyar ember barátai a kormány ámokfutásának következtében, de biztos hogy nem azok, akik a barátságtalan országok listájára írtak minket.
"szóval ez gazdaságilag szinte kivitelezhetetlen. Nem erre épült Magyarország, és nem is tud ilyen elméletre épülni."
Valóbam nem erre lettünk kitalálva. Az önjelölt módszerváltó elit gondoskodott róla. Az Orbán rezsim is ennek a terméke, csak némileg önjáróvá vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!