Miért panaszkodnak a tanárok?
Jelenleg a jobboldal veszélyezteti Magyarországot. Végre szociálliberális kormány kéne. Nem értem miért nem szeretik sokan a liberalizmust és Amerikát. Jó lenne ha valaki végre elmagyarázná, miért van ez így.
Amúgy támogatom a tanárokat, Bitét is
A helyes kérdés.
Mit tesznek a tanárok, hogy a kormány egységesen összefogott a pedagógusok ellen?
#12 Semmit nem tesznek, mivel a kormány nem fogott össze a pedagógusok ellen.
Ugyanazok hisztiznek akik 2010 előtt támogatták az mszp-szdsz kormányt és az akkori oktatáspolitikát az iskolabezárásokkal, az oktatás leépítésével, több ezer pedagógus elbocsátásával, a tanárok eszközeinek elvételével. Akik 2010 óta ugyanazt nyomják és minden alkalommal megpróbálnak a kormány ellen valamit - bármit - találni, amibe vagy akibe kapaszkodva lehetne újabb kormányellenes tüntit szervezni.
Csak sem a pedagógusok nem állnak mind melléjük, sem a társadalom.
Családom fele tanár, én támogatom őket, hogy felmondjanak június előtt.
Egyikük már más munkát keres.
Másikuknak van pénze 5-10 év munkanélküliséghez, ő nem is keres állást.
.
A tanárok többsége biztos marad, mert már csak pár év van a nyugdíjig, vagy már alapból nyugdíjas.
14 vagyok
Mellesleg egyikük sem tüntetett, vagy írta alá hogy felmond ha bevezetik a rendszert.
És azt mondják, hogy sok kollégájuk tervezi elhagyni az oktatást, még ez a változtatás nélkül is.
Több kollégájuk már felmondott az elmúlt évben, akik helyére nincs jelentkező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!