A Fideszeseket valóban nem aggasztja hogy szinte már mindenkivel rosszban vagyunk?
Európában (és azon kívül is) egyre kevesebb országgal vagyunk jóban, persze kivéve ha nem valami Istenháta mögötti kipcsak kecsketoszó népről van szó, mert hát azokkal jóban kell lenni, de a szomszédokkal szinte senkivel.
A kormánypártiak valóban helyesnek gondolják ezt, hogy csak azért is rosszban kell lenni velük mert hát a hárommillió géniusz csak azért is megmutatja nekik hogy bezzeg ők.
Valóban ezt gondolják a jó iránynak? Nem félnek hogy előbb-utóbb visszafelé fog elsülni, mikor éppen nekünk kellene valami akkor meg ők fognak vétózgatni?
#3: "Hagyd rájuk, úgy is majd Gyurcsánnyal a szankciókkal meg az LMBTQ-val fognak jönni mint mindig. Már megszoktuk hogy hétmilliárd ember a hülye a világon csak a hárommillió nagymagyar nem:D"
Figyu, te honnan veszed azt a beteges agyrémedet, hogy a 3 millió Fidesz-szavazó a világ 7 milliárd emberével áll szemben? Cseppet sem érzed magad ilyenkor röhejesnek? A Fidesz szavazói az ellenzéki szavazókkal állnak szemben, akiket félgőzzel is laposra vernek, immár negyedszer. Hogy kikkel is vagyunk mi rosszban?
Macron, Von der Leyen, Scholz, Rutte... Direkt olyanokat linkeltem, akikkel enyhén szólva nincs azonos hullámhosszon, mégis korrekt, már-már baráti viszonyt ápol velük Orbán. ...és akkor még nem beszéltem a V4-ekről, Meloniról, az osztrák, a svéd, és a most megalakuló finn jobboldali kormányról, a szerb miniszterelnökről, Ferenc pápáról, Marie LePenről és természetesen Trumpról. Hogy lennénk már rosszban mindenkivel?
#11: Melyik statisztika végén kullogunk már megint, drága gyönyörűséges (örök) ellenzéki barátom? Az Eurostat több száz statisztikát készít minden hónapban (én is gyakran linkelek tőlük olyan statisztikákat, amelyben az élmezőnyben vagyunk, sőt olyanokat is, ahol az élen állunk). Szerintem, már neked is mutattam párat a múltkor, de ezek szerint nem sikerült rögzítened a kis agyacskádban.
Az EU-tól nem koldulunk pénzt. Az EU-s pénzek nekünk JOG SZERINT JÁRNAK! Megismétlem: JOG SZERINT JÁRNAK! Képes vagy ezt felfogni? A kormány jelenleg ezt a jogos igényt próbálja érvényesíteni. A magyar ellenzék pedig azon dolgozik, hogy a nekünk járó pénzeket NE KAPJUK MEG! Érted, amit mondok?
"Gyurcsány Ferenc nemrégiben egy rádióinterjúban döbbenetes dolgokat mondott; a bukott miniszterelnök arcpirító módon leplezte le saját magát és a dollárbaloldalt is, hiszen elismerte, hogy Brüsszelnek az a célja, hogy megbuktassa a magyar kormányt, és Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat."
Mantrázgatod még hónapokig a begyakorolt dögunalmas marhaságaidat, de a helyzet az, hogy mindig szembejön a valóság.
"Nem, őket kolompár viktor székletének felfalása izgatja. Lehetőleg jó melegen közvetlenül a forrásból."
Kedves válaszolónk böffenete tökéletesen tükrözi a mai magyar ellenzék szellemi színvonalát. Az észérveket valószínűleg még hírből sem ismerik. ...de azért mi vagyunk a birkák, az egybitesek, meg a trágyával etetett gombák... Nézzetek már tükörbe (még ha a látványtól el is borzadtok)! :)
"Nem, őket kolompár viktor székletének felfalása izgatja. Lehetőleg jó melegen közvetlenül a forrásból."
Nem szószerint kell érteni, ez költő túlzás, ha szószerint érted. A költő ilyesmire gondolt.
1.- Ahogy a miniszterelnök úr megérkezett; kisütött a nap.
2.- Csak Orbán Viktor legyen, ha megis halunk csak az ő kezei között.
És csak egy ember mondta, én is vonjak le általános véleményt egy ember véleményéből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!