Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyűlölöd Magyarországot?

Gyűlölöd Magyarországot?

Figyelt kérdés
Teljesen indulatmentes hideg kérdés. Pusztán kíváncsiságból.

2023. ápr. 10. 15:18
A kérdező szavazást indított:
Liberális vagyok és gyűlölöm Magyarországot és a magyarokat Orbán miatt
Liberális vagyok és gyűlölöm Magyarországot és a magyarokat Orbán nélkül is
Liberális vagyok, de nem gyűlölöm Magyarországot, mert tudom, hogy 2002-2010 minden jobb volt
Nem vagyok liberális, de mégis gyűlölöm Magyarországot és a magyarokat
Liberális vagyok, de én csak a külhoni magyarokat gyűlölöm
Nem gyűlölöm Magyarországot, se a magyarokat
59 szavazat
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
Egyébként a kérdés az alapján született meg, mert olvasgatva random kérdéseket láttam, hogy tombol az antipatriotizmus itt.
2023. ápr. 10. 15:20
 2/29 anonim ***** válasza:
41%
Én csak a jobboldaliakat gyűlölöm, de szerencsére a magyarok fele továbbra sem az.
2023. ápr. 10. 15:21
 3/29 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos nem örülök neki, hogy ebbe az országba születtem. El is költöztem azóta, és nem tervezek visszaköltözni.

Eléggé megszívta mindenki aki magyarnak született, ez van sajnos.

2023. ápr. 10. 15:23
 4/29 anonim ***** válasza:
94%
Nem.
2023. ápr. 10. 15:29
 5/29 anonim ***** válasza:
96%
Inkabb szanom es sajnalom, hogy putrit csinaltak szeretett kis orszagombol
2023. ápr. 10. 15:31
 6/29 anonim ***** válasza:
46%
Igaz magyar ember gyűlöli a fidesznek benyaló magyarokat,és ugye ők vannak többségben.orbán és a fidesz csak egy következmény, ezeket semmi értelme gyűlölni.
2023. ápr. 10. 15:51
 7/29 anonim ***** válasza:
75%
Én csak a fideszeseket gyűlölöm.
2023. ápr. 10. 15:54
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

"tombol az antipatriotizmus itt."

Én pedig azt látom, hogy kisajátítunk fogalmakat és ezután az ellentétét kiabáljuk a másikra. A néhány esetben szélsőbalos intézkedéseket hozó kormány pl jobbosnak állítja be magát, ráadásuk keresztény konzervatívnak úgy hogy a soraikban ott a kábítószer, kurvák, melegpartyk, pedofilok...

Ha hoz a kormány egy Magyarország számára hátrányos döntést és te kritizálod akkor mindenki rád kiabálja, hogy antimagyar vagy. Ha kritizálod, hogy szembe megyünk a saját magunk vállalt szüvetségi rendszerekkel és felszopunk egy másikat ami ellenünk is dolgozik és kihasznál minket akkor antipatrióta vagy...

Ha kritizálod a teljesen rosszul működő rendszert akkor antipatrióta vagy.

Ha kritikát fogalmazol meg a rendszer hibáival szemben akkor automatikusan a fejedhez vágják, hogy "2002-2010 között jobb volt? Gyúúúcsáánnn jobb vót? " Ha akkor nem volt jobb, akkor most lehet rosszabb vagy ugyanolyan rossz?

A társadalom és a közbeszéd polarizálásától kapok hányingert és azoktól a nyomorultaktól akik ezt fullba tolják.

2023. ápr. 10. 17:37
 9/29 anonim ***** válasza:
89%
A polarizalas segit a nem tul sok ismerettel rendelkezoknek eligazodni ebben a bonyolult vilagban. Mindent be kell szoritani a jo vagy a rossz kategoriaba, es megszunik az arnyaltsag problemaja. Ez az egybites gondolkodasmod jelentosen leegyszerusiti a vilagot, onbizalmat ad, konnyebbe teszi a dontest.
2023. ápr. 10. 18:05
 10/29 anonim ***** válasza:
32%

"kisajátítunk fogalmakat és ezután az ellentétét kiabáljuk a másikra"

Az egész LMBT erről szól. Kisajátították maguknak az elfogadást, mint privilégiumot és mindenki másról azt hazudják, hogy homofób és melegeket akar verni/ölni.

2023. ápr. 10. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!