Gyűlölöd Magyarországot?
Sajnos nem örülök neki, hogy ebbe az országba születtem. El is költöztem azóta, és nem tervezek visszaköltözni.
Eléggé megszívta mindenki aki magyarnak született, ez van sajnos.
"tombol az antipatriotizmus itt."
Én pedig azt látom, hogy kisajátítunk fogalmakat és ezután az ellentétét kiabáljuk a másikra. A néhány esetben szélsőbalos intézkedéseket hozó kormány pl jobbosnak állítja be magát, ráadásuk keresztény konzervatívnak úgy hogy a soraikban ott a kábítószer, kurvák, melegpartyk, pedofilok...
Ha hoz a kormány egy Magyarország számára hátrányos döntést és te kritizálod akkor mindenki rád kiabálja, hogy antimagyar vagy. Ha kritizálod, hogy szembe megyünk a saját magunk vállalt szüvetségi rendszerekkel és felszopunk egy másikat ami ellenünk is dolgozik és kihasznál minket akkor antipatrióta vagy...
Ha kritizálod a teljesen rosszul működő rendszert akkor antipatrióta vagy.
Ha kritikát fogalmazol meg a rendszer hibáival szemben akkor automatikusan a fejedhez vágják, hogy "2002-2010 között jobb volt? Gyúúúcsáánnn jobb vót? " Ha akkor nem volt jobb, akkor most lehet rosszabb vagy ugyanolyan rossz?
A társadalom és a közbeszéd polarizálásától kapok hányingert és azoktól a nyomorultaktól akik ezt fullba tolják.
"kisajátítunk fogalmakat és ezután az ellentétét kiabáljuk a másikra"
Az egész LMBT erről szól. Kisajátították maguknak az elfogadást, mint privilégiumot és mindenki másról azt hazudják, hogy homofób és melegeket akar verni/ölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!