Dobrev Klára érti a nép problémáit és megoldást is kínál rá. Mit akar akkor ez a Donáth Anna?
Dobrev a szavazói körében együtt érzett velük, idős kisnyugdíjasokkal. Például, hogy a hatalmas infláció miatt már az alma is drága lett számukra stb. Ő egy a nép közül.
Donáth ezzel szemben egy kiváltságos liberális, aki világmegváltó ideológiáit akarja ráerőltetni a szegény emberekre.
Nem tudom, mennyire érti Dobrev Klára a nép problémáját, meg nyilván én sem a "nép" vagyok általánosságban, de nekem az nem tetszett benne, hogy túlságosan egyszerűen kommunikált (érzetre "hülyének nézte az embert - lehet, hogy ez kell sok ember megszólításához), és valóságot nélkülöző hátterű ígérgetésekbe is belement (szintén lehet, hogy elméletben ez kell sok ember megszólításához, de üres ígérgetésekkel tele a padlás).
Ugyanakkor sokak szemében ő a "Gyurcsány felesége", amire nyilván a kormánypárt is ráerősített, emiatt összességében nézve nincs túl sok esélye annak, hogy egyáltalán hatalomra jusson, hogy érdemben kiderülhessen, mire képes.
Donáth Anna viszont sokkal frissebb politikus, nem történt (még) vele szemben karaktergyilkosság, és megnyilvánulásaiban sokkal értelmesebb, emberközelibbnek tűnt (nem volt túlegyszerűsítve, szájba rágva a mondandója).
Másfelől nem úgy tűnik, hogy a "régi nagyok" labdába tudnának rúgni, nem ártana valaki, aki el tudja nyerni az emberek bizalmát/érdeklődését - tény viszont, hogy eléggé fiatal még...
"De addig örül ő, amíg GY.F . és neje a vezető szerepet tölt be az ellenzékben, addig garantált O1G hatalma."
A vezérünknek nincs mitől tartania :D főleg az ilyen 10% dk-tól akik az árnyjátékba játszadoznak. 😂😂😂
#18 Jakab Péter egy bohóc, egy troll.
MZP meg egy kisstílű FIDESZ troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!