3/10 anonim válasza:
Huffington Post... Ez jó, ez tetszik! :DDD
4/10 MDaniel98 válasza:
Az a helyzet, hogy a matekjuk még akkor se jönne ki ha összeadogatták volna minden ellenzéki párt szavazatát.
5/10 anonim válasza:
Csak 1 millió cigány van Magyarországon, a 2/3-uk biztosan rá szavazott, szóval nagy kamu ez.
7/10 anonim válasza:
#5: Kezd már unalmas lenni ez a cigányozás. A magyarországi romák arányát szakértők 500-800 ezer közé becsülik. Nagy részük 18 év alatti, tehát nem szavazókorú. A szavazókorúak jelentős része apolitikus, nem jár szavazni. A politikailag aktívakat pedig az ellenzék minden lehetséges eszközzel megpróbálja a Fidesz ellen hangolni: pl. Bayer Zsolt cigányellenesnek mondott cikkének emlegetésével, amelyet az olaszliszkai lincseléssel kapcsolatban írt; vagy Orbán Viktor szintén cigányellenesnek tartott megszólalásával, amikor nem értett egyet a gyöngyöspatai romák kártérítésével.
9/10 anonim válasza:
Amúgy tudsz linket küldeni az eredeti cikkről. Mármint az amerikai lapról? Vagy csak valami félremagyarázása az eredeti cikknek.
10/10 anonim válasza:
O.K. Megtaláltam és már megint hazudoztok. Aztán csodálkoztok, hogy miért nem nyitja meg normális ember a mandineres, meg mit tudom én milyen linkjeiteket.
Elírás történt, amit javítottak is.
CORRECTION: ... It also inaccurately represented Orbán’s margin of victory in 2022. ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!