Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány mikor lesz felelőssé...

Gyurcsány mikor lesz felelősségre vonva?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 17:49
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
72%
#19 Valószínű így lehet. Hiszen ha még nem is tudtak rábizonyítani semmit, akkor is félre tudták volna állítani, ha akarták volna. De én nem is várom, hogy elszámoltassák, börtönbe zárják. Csak tűnne már el a politikából, mert amíg ott van, nem lehet leváltani a Fideszt. Legfeljebb csak a Mi Hazánkkal, de hát azzal sem volnánk semmivel sem előrébb.
2023. ápr. 8. 20:16
 32/49 anonim ***** válasza:
77%

#29 Lincselni mentek, nem puccsolni. Ki akarták nyirni Gyurcsányt eppen azért, mert jogilag nem felelősségrevonható. Es Őszöd után miert ne akart volna az akkori ellenzék összes szavazója kormányváltást? Nemcsak a tüntetők gondolták így, hanem mindazok, akik a TV-n, rádión követték az eseményeket, és a következő választáson a fideszre szavaztak. Az pedig nem keves ember.

Amúgy Őszöd után miért lett volna probléma egy puccs? Ilyenkor defenesztrálni szokták az elitet, es leváltani a kormányt. Pontosan azt kellett volna tenni, akkor az a ripacs nem ülne a székében még mindig, es nem akadályozná az ellenzék teljes egészét. 2006-ban elkúrták a tüntetők is, hogy nem dobták ki az ablakon tintás ferit a Kossuth tér közepére!

2023. ápr. 8. 20:19
 33/49 anonim ***** válasza:
25%

30.

"Sírva könyörgöm"

Nekem konteós ne könyörögjön!

2023. ápr. 8. 20:20
 34/49 anonim ***** válasza:
18%
33as, akkor könyörgés nélkül, csak mutass rá kérlek, hogy milyen törvényt sértett pontosan.
2023. ápr. 8. 20:28
 35/49 anonim ***** válasza:
25%

34.

Szánalmasabb vagy mint fleto

2023. ápr. 8. 20:30
 36/49 anonim ***** válasza:
21%
35, sőt, még tudatlan buta is vagyok a szánalmasságom mellé, mert úgy fogok meghalni, hogy nem fogom tudni, milyen törvényt sértett Gyurcsány. Igy maradok :(
2023. ápr. 8. 20:47
 37/49 anonim ***** válasza:
15%
Kérdezd meg magát gyurcsányt ha annyira jóban vagy vele!
2023. ápr. 8. 20:50
 38/49 anonim ***** válasza:
21%
Nem szeretem Gyurcsányt és nem szeretnék vele beszélgetni. Te mondtad, hogy törvényt sértett, nem ő és nem mi. Fletó nem fogja tudni megmondani, hogy szerinted miért sértett törvényt és pontosan mit, mert se ő se én nem vagyunk gondolatolvasók, igy ennyi közös van bennünk, attól függetlenül, hogy NEM SZERETEM GYURCSÁNYT!
2023. ápr. 8. 20:52
 39/49 anonim ***** válasza:
20%

38.

Ha nem lennél bele szerelmes akkor nem védenéd!

2023. ápr. 8. 20:54
 40/49 anonim ***** válasza:
21%
Nem védem, nem vagyok belé szerelmes, egyetlen egy dolgot szeretnék tudni, hogy milyen törvényt sértett?!
2023. ápr. 8. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!