Tee nyitnál keletre mint Orbán és a Fidesz? Szeretnéd azt vissza,ami itt volt már egyszer 40 évig,kelet vagy nyugat?
Szovjet édestestvéreink jólétet hoztak a mostani nyuggereknek akiket mi tartunk el, de csak államadósságot, leépült piacképtelen szar gazdaságot, és nyomort hoztak a mostani fiatalságra.
Nem csoda hogy húznak is el innen. Én is elköltöztem, mert egyszerűen egy életem van, nem fogom arra szentelni, hogy a komcsik felhalmozott adósságát, és leépített szar gazdaságát fizessen egy életen át a saját életem árán. Kösz, jól megvagyok a hanyatló Nyugaton, több mint 5-ször annyi bérért mint amikor még otthon dolgoztam, 2-3 éve.
1. Szocializmus volt és nem kommunizmus, bár tudom, hogy mindenki összemossa a két fogalmat.
2. Nem csak mi nyitunk kelet felé, hanem egész nyugat. Kínába telepítették át a népet, a francia és a brit ipar egy elég nagy részét.
3. A szocializmusba ugyanezt tette a Szovjetunió a színfalak mögött, mint ma az Európai Unió. Egyszerűen kizsákmányolja a gyengébb országokat.
4. A szocializmusnak megvolt viszont azaz előnye, hogy volt elegendő munkavállalási lehetősége a kelet-magyarországi régióban élőknek is, ami manapság sajnos nincs olyan mértékben meg.
5. Kelet és Nyugat egyformán kell, hogy meglegyen, hisz mint a Kínai Népköztársaság, mint pedig az Oroszországi Föderáció nagyon fontos gazdasági partnere Nyugat-Európának (beleértve egyébként még a franciákat, olaszokat, spanyolokat, osztrákokat is)
6. Nekem egyik válaszlehetőség sem jó, amit feltettél. Teljes egészében nem sírom vissza a gyermekkorom rendszerét, viszont vannak elemei, ami viszont jobb, mint a mai vagyis rendszerváltás utáni rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!