Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka annak, hogy a Mi...

Mi az oka annak, hogy a Mi Hazánk Mozgalom rendkívüli mértékben barátságtalan az LMBTQ közösséggel szemben?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy a Mi Hazánk Mozgalom rendkívüli mértékben barátságtalan az LMBTQ közösséggel. Nagyon sok, rendkívül durva és kifejezetten sértő megjegyzést tesznek az LMBTQ emberekre. Sőt, azt mondták, betiltanák a Pride rendezvényt is.

Kérdésem, mi az oka, hogy ennyire barátságtalan az LMBTQ közösséggel szemben a Mi Hazánk Mozgalom?

2023. ápr. 7. 16:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom, talán aránytévesztés. Sokkal nagyobb problémák vannak, pl. demográfia, a kisebbségi probléma. Káros ugyan a genderlobbi, de messze nem ennyire. Furcsa, hogy Budaházyéknak is valami óriási probléma ez. Talán nem látják jól a lényeget, legalábbis egyes vezetőik.
2023. ápr. 7. 17:37
 12/25 anonim ***** válasza:
25%

"Nagy eséjel összemossák a közösséget a mozgalommal."

Eséjel, ja...

Mi a különbség köztük?

2023. ápr. 7. 18:00
 13/25 anonim ***** válasza:
67%
12. látod, még ezt sem tudod, de gyűlölni azt tudod, a nemistudodmit..
2023. ápr. 7. 18:04
 14/25 anonim ***** válasza:
43%
Mert ez a profiljuk.
2023. ápr. 7. 19:30
 15/25 anonim ***** válasza:
21%

"látod, még ezt sem tudod, de gyűlölni azt tudod, a nemistudodmit.."

Nem tudom, honnan veszed, hogy gyűlölöm - viszont úgy tűnik, hogy te se tudod, mi a különbség.

2023. ápr. 7. 19:32
 16/25 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
84%

"Mi a különbség köztük?"

Az LMBTQ közösség, azok az összes meleg, leszbikus, trans, quer meg a többi politikai nézettől függetlenül.

A mozgalom meg az ezen közösség érdekeiért politizálo emberek. Akik közt sok hetero is van.

2023. ápr. 7. 19:53
 17/25 anonim ***** válasza:
32%

"Az LMBTQ közösség, azok az összes meleg, leszbikus, trans, quer meg a többi politikai nézettől függetlenül.

A mozgalom meg az ezen közösség érdekeiért politizálo emberek. Akik közt sok hetero is van."

Ha én olyan meleg vagyok, aki nem vonul ezzel az utcára, akiről nem is tudják sokan, hogy meleg, aki nem politizál ezügyben, akkor hogyan, mikor, mitől lettem a közösség tagja? Mi van, ha én nem akarok azok közé tartozni, akik az utcára viszik a nemi életüket?

2023. ápr. 7. 20:05
 18/25 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
67%

"Ha én olyan meleg vagyok, aki nem vonul ezzel az utcára, akiről nem is tudják sokan, hogy meleg, aki nem politizál ezügyben, akkor hogyan, mikor, mitől lettem a közösség tagja? Mi van, ha én nem akarok azok közé tartozni, akik az utcára viszik a nemi életüket?"

Az lmbtq közösség az azokat az embereket takarja akik bele illenek a betülevesbe. Te melegként bele illesz. Ez nem viselkedés függő.

A mozgalom az ami viselkedés függő, vágod?

2023. ápr. 7. 20:55
 19/25 anonim ***** válasza:
32%

"Az lmbtq közösség az azokat az embereket takarja akik bele illenek a betülevesbe. Te melegként bele illesz. Ez nem viselkedés függő.

A mozgalom az ami viselkedés függő, vágod?"

Úgy látom, a kérdező is összemossa a kettőt, hiszen azt írja:

"Nagyon sok, rendkívül durva és kifejezetten sértő megjegyzést tesznek az LMBTQ emberekre. Sőt, azt mondták, betiltanák a Pride rendezvényt is."

Én melegként beleillek egyszerűen a férfiak közösségébe is - nem a viselkedésem, hanem a kromoszómáim alapján, más meg ugyanilyen alapon beleillik a nők közösségébe. Akkor minek ide még a betűleves is? Miért nem pont elég a férfi-nő felosztás, ha ennek semmi köze a viselkedéshez? Miért vagyok "belekényszerítve" az lmbtq közösségbe is?

2023. ápr. 7. 23:31
 20/25 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
49%

"Úgy látom, a kérdező is összemossa a kettőt, hiszen azt írja:"

Persze mert ez is hülye, de adtól még két külön dolog ez.

"Én melegként beleillek egyszerűen a férfiak közösségébe is - nem a viselkedésem, hanem a kromoszómáim alapján, más meg ugyanilyen alapon beleillik a nők közösségébe. Akkor minek ide még a betűleves is? Miért nem pont elég a férfi-nő felosztás, ha ennek semmi köze a viselkedéshez? Miért vagyok "belekényszerítve" az lmbtq közösségbe is?"

Ezt az LMBTQ fogalom kitalálojátol kell meg kérdezni, nem tölem.

2023. ápr. 8. 05:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!