Hadházynak nem szánalmas már a folyamatos vergődése?
Kordonbontáskor felteszi a kezét, azt hazudja, hogy megrugdosták a rendőrök. Fetreng a földön, mint egy óvodás. Ezt csinálta az MTVA-székházban is.
Szánalmas, hogy állandóan mártírkodik.
Most meg abból csinál problémát, hogy egy politikus kiposztolta, hogy ő már megvette a maga sonkáját...
A köztudatban akar maradni, ezért vergődik.
Kezdetben a képviselői esküt sem volt hajlandó letenni, majd meggondolta magát, mert kellenek nekik a milliók...Bohócot csinál magából.
Nem csoda, hogy egy pártnak sem kell már.
Szerintem nem szánalmas, ha egy politikus kompromisszumok nélkül küzd a korrupció ellen és makacsul hűséges az elveihez, értékrendjéhez és választóihoz.
Én is rá szavaztam - és pontosan ezt várom el tőle, amit csinál is.
A fideszkárosultakat híven képviseli egy csomó elvtelen, korrupt, hazug, gátlástalan, gerincvesztett senki, akik nekik felelnek meg tökéletesen.
Hadházy viszont nem a fideszbirkáknak kell megfeleljen, hanem a SAJÁT VÁLASZTÓINAK! Ezt is teszi.
Milyen érdekes, hogy pont ugyanazt csinálják az ellenzékiek, mint Orbán.
Ennyire másolni nem kéne. :D
Az ezalényeg egy hardcore ellenzéki szennylap.
Olyan, mint egy szekta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!