Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én látom úgy, hogy az...

Csak én látom úgy, hogy az utóbbi 1-2 hónapban gőzerőre kapcsolt a propaganda?

Figyelt kérdés

A köztévén és a többi propaganda oldalon amúgy is rengeteg volt, de az utóbbi pár hónapban valami hihetetlen tempóra kapcsoltak. Megsokszorozódott az orosz propaganda, rengeteg az álhír, hazugság és ferdítés minden témában.

Ennek mi az oka? Úgy értem, hogy miért pont most?

2023. ápr. 6. 00:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%

11# Nem, de legalább ne adjuk el az alkotmányos jogunkat a szavazáshiz egy kiló krumpliért és nem gyűlölködünk egész nap az M1 miatt.

Ja igen és a mi propaganda reklámjaink nem 5 szavas vezényszavak, amiket maximum állatoknál használnak nyugaton.

2023. ápr. 6. 10:24
 12/13 anonim ***** válasza:
80%
#12, látszik hogy nem ismered sem vidéket, sem a vidéki embereket.
2023. ápr. 6. 10:30
 13/13 anonim ***** válasza:
80%

13# Sajnos de, van nem egy ismerősöm aki vidéken él. Szerencsére már az ő gyerekeik között is - akik felmenekültek pestre vagy nagyvárosba tanulni - van sok aki egy picit tájékozottabb, járt külföldön, beszélt európai emberekkel, dolgozik nyugati cégekkel.

Aki meg ott maradt, annak általában az első mondata az, hogy "jáj de sok cigány van itt", "ezek a baloldaliak háborúba akarják küldeni a gyerekeinket" vagy "hallottátok hogy megint mindenhol melegek vannak az iskolákban?"

Ha értelmes emberek lennének a fidesz szavazók, akkor nem 3 szóban nyomnák a propagandát nekik, mint valami mantrát. Ami egy filmben már a fasiszta meg kommunista propaganda paródiája lenne...

De mivel tudják, hogy az átlag magyar ezen a színvonalon van, ezt kapják napiszinten 24 órában.

2023. ápr. 6. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!