Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg ennyire képes az...

Tényleg ennyire képes az ellenzékünk, hogy rendőröket provokálnak és utána műeséséssel rendőri túlkapást szimulálnak, hova süllyedhet még a hazai ellenzék?

Figyelt kérdés

Kinek szimpatikus ez pár ezer/ pár 10 ezer fanatikuson kívül?

Ez a videó is, annyira nevetséges és egyben szánalmas ahogy neki van feszülve Hadházy a rendőröknek, ő létesít kontatkot majd mondogatja, hogy ne nyúljanak hozzá mert ő képviselő..

[link]

Értem én, hogy azt várják, hogy elszakadjon a cérna egy rendőrnél aki tesz valamit és utána ezzel hakniznának az EU-ban meg a hazai balos sajtóban, hogy Orbán diktátori rendszerében a rendőrök verik a képviselőket, de már évek óta nem sikerül ezt összehozni, az meg már megint csak mellékes, hogy ennyi provokáció után ha egy rendőr meglökné mondjuk vagy pofán csapná az se a kormányon múlna hanem a rendőrön egyénileg.

Nagyon sajnálom a rendőröket, hogy amíg ők keresnek 300-400 ezret addig ott ökörködnek ezek az ellenzéki képviselők milliomos fizetéssel és úgy kell kezelni őket mint valami hímes tojást annak ellenére, hogy folyamatos szabálysértést követnek el, ráadásul kontaktba kerülnek folyamatosan a rendőrökkel..

2023. ápr. 5. 16:27
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%

Az akció célja, hogy felhívják a figyelmet a 7 pontból álló követelésükre:

[link]

Ezek közül melyikkel nem értesz egyet?

2023. ápr. 5. 17:49
 12/48 A kérdező kommentje:

Ha nekem van pár javaslatom a szomszédságban ahol élek, és azzal hívom fel a figyelmet , hogy odaürítek minden szomszéd lábtörlőjére akkor amikor lehülyéznek érvelhetek azzal, hogy de hát itt a hát pontos javaslatom, melyikkel nem értesz egyet?

2023. ápr. 5. 17:51
 13/48 anonim ***** válasza:
7%
11: Én egyik részével nem értek egyet, másik része pedig már megvalósult (szabad választás, szabad sajtó), demagóg baromság az egész.
2023. ápr. 5. 17:55
 14/48 A kérdező kommentje:

Egyébként meg tipikus népvakítás ez a 7 pont is.. de jól benyalja pár hozzád hasonló ellenzéki.

1. Követeljük a sajtó szabadságának visszaállítását, a közpénzből fizetett, hazug kormányzati propaganda azonnali leállítását! Szabad sajtó, hiteles közszolgálati média, tisztességes tájékoztatás nélkül nincs szabad választás.

Sajtószabadság van. Én meg követelem a baloldali orgánumok külföldi finanszírozásának leállítását.

2. Az önkényuralmat eredményező különleges jogrend és a rendeleti kormányzás felszámolását, az Országgyűlés kormányt ellenőrző szerepének helyreállítását.

Ugyanúgy minden a Parlamenten megy át, illetve a 2/3-nak hála , nem kell a hazaárulók szavazatára hagyatkozni így se úgy se.

3. Jogegyenlőséget, arányos képviseletet biztosító, tiszta és szabad választásokat!

Szabad választások vannak, az, hogy kevés ember kér a hazaáruló baloldalbal az egy dolog.

4. Fel kell számolni a kormányzati körökből szervezett korrupciót! A hazai és európai uniós forrásokat lenyúló tolvajokat vonják felelősségre! Hazánk csatlakozzon az Európai Ügyészséghez!

Szerintem a balos önkormányzatokat kellene felszámolni akik átveszik a korábbi Fideszes vezetésből a várost egy teli kasszával majd pár éven belül kiürítik , miközben semmi nem fejlődik a városban és a kormányra mutogatnak.

6. A kormányoldal által megszállt, eredeti rendeltetésük szerint a kormánytól és a kormánypártoktól független intézmények, köztestületek (Alkotmánybíróság, ÁSZ, GVH, Médiahatóság, NAV, NVB, MNB, stb.) függetlenségét helyre kell állítani! Ezen intézményeket a pártkinevezettektől, pártkáderektől meg kell szabadítani.

Szimpla rizsa.

7. A természeti környezetünk és a jövő generációk érdekeinek védelmét, fenntartható klíma- és gazdaságpolitikát!

"Éljünk jól!" szintű 1000 ágaboga típusú felvetés, amivel mindenki egyetért és a kormány is tesz ezért.

Elég gyenge, hogy ennyit tudtak kiizzadni magukból. Mindenestre az, hogy te erre hivatkozol és bemersz linkelni ide egy ilyen hülyeséget az jól mutatja, hogy van közönségük, de szerencsére a választásokon mindig kiderül, hogy ez egy törpe közönség és a választók nagy része tudja, hogy hova kell húzni az X-et.

2023. ápr. 5. 17:56
 15/48 anonim ***** válasza:
90%

"illetve a 2/3-nak hála , nem kell a hazaárulók szavazatára hagyatkozni így se úgy se."

Epphogy a hazaarulokera muszaj, mert nincs mas opcio

2023. ápr. 5. 18:04
 16/48 anonim ***** válasza:
90%
14 - Ostoba birka vagy
2023. ápr. 5. 18:08
 17/48 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem remek ez e hét pont. Hűen tükrözi a rezsimet. Az hogy te nem érted, hogy ezek a szavak mit jelentenek, csak azt, hogy mi az a "drag queen" az inkább elszomorító, mint megmosolyogni való...
2023. ápr. 5. 18:10
 18/48 A kérdező kommentje:

Szerintem a birka te vagy, semmit nem tudtál írni, csak Orbánoztál egyet, sivalkodtál.

Én tényszerűen cáfoltam a hülyeségeidet, és utána meg birkázni tudtál.

Nem baj, nagyon élvezem ahogy sivalkodtok és semmit nem tudtok tenni a 2/3 ellen, most lebegjen a szemeid előtt a kép a tavaly áprilisi választásokról amikor Orbán vigyorog és bejelenti a győzelmét. Ahol ti vártátok a győzelmet meg 2/3-ot ilyeneket vizionáltatok :DDDDDDDD

2023. ápr. 5. 18:23
 19/48 A kérdező kommentje:

Előbbi válaszban kifejtettem, várom a cáfolatot. Ne csak szokásos ellenzéki sallanggal gyere, írd le, fejtsd ki, hogy szerinted miért igaz ez és miért nem igaz amit leírtam.

Továbbra is.. ezért van 2/3 és ti ezért fogtok sivalkodni. Gyenge ellenzék, a hozzád/hozzátok hasonló gyenge képességű szavazókkal.

2023. ápr. 5. 18:24
 20/48 anonim ***** válasza:
91%
Igazi patkány vagy, aki örül annak, hogy ekkora az infláció, családok mennek tönkre, iparágak kerülnek kormányközeli emberek zsebébe, hogy megy tönkre az ország. Nem normális idióta
2023. ápr. 5. 18:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!