Mit gondoltok arról, ahogyan Bayer Zsolt reflektált az újabb momentumos kordonbontásra?
2023. ápr. 5. 13:07
A kérdező szavazást indított:
Teljesen igaza van
Nincs igaza
18 szavazat
1/12 anonim válasza:
Mint általában, most is teljesen egyetértek vele.
2/12 anonim válasza:
Csak hozta a szokásos kretén és alpári stílusát, nincs ebben semmi meglepő.
3/12 anonim válasza:
Ha Bayer véleményére vagyok kíváncsi akkor csak lemegyek hallgatózni a Bakegér Borozóba.
4/12 anonim válasza:
Tulajdonképpen a helyzet kapcsán mindig az jut eszembe, hogy a mindenféle úgymond ballibernyák szavazók, akik állandóan egybiteseznek, birkáznak, Fidesz taliboznak, stb valójában felfogják e a SAJÁT felelősségüket, hogy micsoda pártokat, micsoda parlamenti képviselőket juttatnak be oda, ahol semmi keresnivalójuk nem lenne. És azok mennyire veszik őket hülyére, csak azért, hogy újra a parlamentbe ültessenek 🤔🤔🤔
5/12 anonim válasza:
Bayer egy ostoba nyomorult nemzetáruló.
6/12 anonim válasza:
#5 Persze, persze. Nemzetáruló, aha. Mivel is árulta el a nemzetet? Sorold más kis csírám kérlek!
Nem várok sokat csak pár tényt. De tuti azt se tudod valójában ki mi Bayer és mit tett a pályafutása során.
7/12 anonim válasza:
#8 Szóval semmit nem tudsz mondani amit tett volna.
Sejtettem.
De miért kell leégetned magad vele? Miért nem tudsz szépen csendesen eltűnni ha már beégtél egy hazug szöveggel?
8/12 anonim válasza:
Látod?! Mondtam, hogy nem érted amit olvasol.
9/12 anonim válasza:
Bayer 😂 Ettől az "embertől" még az értelmesebb kormánypártiak is elhatárolódnak.
10/12 anonim válasza:
Ki az a mazochista aki bayert olvas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!