Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha olyan helyzet alakulna ki...

Ha olyan helyzet alakulna ki a parlamentben választások után, hogy a Mi Hazánkon múlna melyik oldal alakíthat kormányt, akkor a Mi Hazánk Mozgalom a Fideszt, vagy a kormányváltó ellenzéket támogatná?

Figyelt kérdés

Direkt nem írtam baloldalt, mert sok konzervatív, jobboldali Fidesz ellenes, valamint zöld és liberális is van az ellenzéki oldalon.

Ez egy eldöntendő kérdés. A nem támogatna senkit opciót nem írtam, mert akkor kormányválság és előrehozott választások sora keletkezne és politikai bizonytalanság az országban, mint Izraelben évekig.

2023. ápr. 5. 10:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10: Semmi érv nem hangzott el. Szubjektív állítások sora viszont igen.

Az, hogy szerinted tény a diktatúra szintén szubjektív. (nem mellesleg nagyon megalázó azokkal szemben, akik valóban diktatúrában szenvedtek vagy szenvednek ma is a világban.)

Kellemes önimádást! Aztán írj erre is vissza valami bullshitet, hogy te aztán magasabb lovon ülsz, mert te tényeket írtál.

2023. ápr. 5. 14:42
 12/17 anonim ***** válasza:
A mi hazánk tényleg orosz barát? Nem követem a politikájukat, de ezt nem nagyon tudom elhinni. A fidesz egy populista hulladék párt, de a mi hazánk nem egy jobboldali párt? Mert ha az, akkor kizárt, hogy az oroszokhoz pártoljanak, egy igaz magyar ember soha nem tehet ilyet.
2023. ápr. 5. 15:11
 13/17 anonim ***** válasza:

"Semmi érv nem hangzott el. Szubjektív állítások sora viszont igen."

Pontosan, semmi érvet nem hoztál.

"Az, hogy szerinted tény a diktatúra szintén szubjektív"

Nem, vettem a demokrácia definícióját, ami lehet, hogy szerinted szubjektív, de valójában nem az és abból levezettem példával együtt.

"nem mellesleg nagyon megalázó azokkal szemben, akik valóban diktatúrában szenvedtek vagy szenvednek ma is a világban"

Ez kb. olyan szintű kijelentés, hogy megalázó a skandináv országokban börtönbe menni, mert ott ps-sel lehet játszani, miközben Oroszországban meg megkínoznak.

Nem, a börtönök bizony eltérnek országonként, ahogy a diktatúra is egy skálán mozog. Csak hogy egyszerű példát hozzak, van a kemény diktatúra és puha diktatúra.

A mi rendszerünk, definíció szerint, egy puha diktarúra.

"Aztán írj erre is vissza valami bullshitet, hogy te aztán magasabb lovon ülsz, mert te tényeket írtál."

Látod, érvelési hiba, mint valami óvodás. :D

2023. ápr. 5. 15:13
 14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos van az az érdek (pénz), ami egy igaz magyar embert - de legalábbis Toroczkait ide vezeti hogy oroszokat támogassa, ukránok és az ukrán magyarokkal szemben az objektivitás ürügyén. '48-at és '56-ot '68-at erősen feledvén.. - tudom azok is az ukránok voltak - cári szovjet egyenruhát öltvén.
2023. ápr. 5. 15:17
 15/17 anonim ***** válasza:

13: Tényleg jött a bullshit dömping, elismerésem. Főleg ez a PS játékos böri téma. Nyilván ezzel a saját agymenéseddel kell összemosni, hogy valaki Észak-Koreában ki se nyithatja a száját, vagy ha Afganisztánban egy vallási fundamentalista diktatúra áldozata.

Amúgy kb. pont ezeket a sorokat jósoltam, amiket visszaírtál. Valahogy ez már egy jelenség, hogy egy séma szerint, saját magatokat fényezve, a saját kommenteteket tényként kezelve írtok, a saját világnézeteteket kivetítve úgy, mint puszta tényeket. Aki nem fogadja el, az nyilván "ovis".

De nyugodtan folytathatod, a GYK abszolút az a közönség, aki ezt eszi.

2023. ápr. 5. 15:39
 16/17 anonim ***** válasza:

"Nyilván ezzel a saját agymenéseddel kell összemosni"

Érvnek hívják, tudom, hogy nem tudod, hogy mi az, de normális emberek közt gyakori az ilyen.

"Észak-Koreában ki se nyithatja a száját, vagy ha Afganisztánban egy vallási fundamentalista diktatúra áldozata"

Mondjuk ezt hívják kettős mércének. Két egyébként teljesen különböző és különböző erősségű diktatúrát összemosol. Az egyik össze se hasonlítható a másikkal, viszont, amikor más teszi, akkor lesz*pod magad, hogy te ezt mennyire ne tennéd, így más se tegye.

Elég gerinctelen, mondhatom.

"Amúgy kb. pont ezeket a sorokat jósoltam, amiket visszaírtál."

Várható volt.

A korábbi kommentekből is kiderült, hogy veled ellentétben én érvelek, így a következő kommentem is érv lesz. Ehhez nem kell nagy jós tehetség.

Én is tökéletesen ezt a kommentet vártam tőled. Nulla érv, helyette vagy 3 érvelési hiba és magadat sz*pod egyre feljebb.

"a saját kommenteteket tényként kezelve írtok, a saját világnézeteteket kivetítve úgy, mint puszta tényeket. Aki nem fogadja el, az nyilván "ovis"."

A kérdésben két dolog fontos.

Egyrészt, ez nem az első kommentem és még egyiket se cáfoltad, amíg pedig nem cáfolod egyetlen kommentem addig a vita szabályai azt diktálják, hogy bármekkora ökörséget is mondtam, igazam van, így igen, lehet tényként kezelni.

Másrészt, ismételni tudom magam, én definíciókat hoztam, amik bizony tények és abból vezettem le a jelenlegi kijelentéseim.

Olyan szánalmas a vergödésed, miközben tényleg olyan fogalmakat használtam, amiket 30 másodperc kikeresni a netről.

2023. ápr. 6. 08:57
 17/17 anonim ***** válasza:

16: nekem teljesen jó ez a szemellenzős hozzáállásod. Igazi kontraproduktív tévképzetes majomkodás, hogy neked aztán mindenben is igazad van. 👍🏻

Aztán jön a csodálkozás, hogy 2026-ban megint 2/3-ad vagy csak simán büdös nagy jobboldali győzelem. Ebben óriási szerepe van az ilyen mentalitású hangadóknak, mint te. Nekem teljesen mindegy, hogy te a pici fejedben magadat valami "győztesnek" akarod kihozni. Nyilván a Besenyő Pista bácsinak is igaza van, hiszen megmondta! 😄

2023. ápr. 6. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!