Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kormányváltásra nincsen semmi...

Kormányváltásra nincsen semmi reális esély?

Figyelt kérdés
A jelenlegi ellenzék gyenge, megosztott, rengeteg törpepárt van és kevés a hithű szimpatizáns, inkább csak jobb híján szavaznak az adott pártra.

2023. ápr. 5. 01:06
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
23%
#14 Csalódott fideszes szavazó vagyok már 2010 óta, de a Mi Hazánkra akkor sem szavaznák, ha csak a DK, a Mi Hazánk, meg a Fidesz között lehetne választani. Ebben az esetben inkább el sem mennék szavazni. Hiszen a Fideszből is pont akkor ábrándultam ki, amikor a 2010-es választási győzelme után, az akkor még egyértelműen szélsőjobboldali Jobbik programját kezdte el megvalósítani.
2023. ápr. 6. 02:36
 22/36 anonim ***** válasza:
64%

Valószínűleg neked soha nem is kellett volna a Fideszre szavazni. Én nem az ilyen tévelygékről beszéltem...

2023. ápr. 6. 07:15
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

[ma 02:26]: "Ilyen ellenzékkel esélytelen. Míg annyira képtelenek rájönni, hogy a váalsztás megnyeréséhez olyasmit kell ígérni amit a többség akar, addig nincs miről beszélni."

- Azért az milyen cuki már, hogy az utolsó nemfidesz által nyert választással az volt a baj, hogy a nemfidesz a valóság helyett azt hazudta, amit a többség hallani akart, most pedig az a baj a nemfidesszel, hogy nem ígérgeti, amit a többség hallani akar... :)

2023. ápr. 6. 08:09
 24/36 anonim ***** válasza:
81%
#22 Valószínűleg tényleg nem.
2023. ápr. 6. 08:16
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

[ma 08:16]: A Fidesz 2010-ig egy alapvetően nyugatias, európaias elkötelezettségű képet festett magáról. A grúz válság idején Orbán még nagyon is Putyin-ellenesen beszélt. Fideszes EU-s képviselők is küzdöttek Brüsszelben azért, hogy az EU-s pénzeket ne tudják a szocik elkorrumpálni (hogy Brüsszel figyeljen az odaadott pénzek sorsára, azt hiszem, 2007-ben még feljelentést is tettek). Ellenben ma a Fideszben Putyin talpát nyalják és hazaárulónak tartanak mindenkit, aki az európai pénzekre oda akar figyelni.

A Fidesz 2010 előtt demokratikus elkötelezettségűnek tűnt (noha már akkor is nagyon populista volt). Amikor a szocik műveleti területté nyilvánították a Kossuth teret (hogy ne lehessen ott tüntetni), fideszes parlamenti képviselők bontottak kordont. A Fidesz 2010 előtt támogatta a szakszervezetek sztrájkkezdeményeit, azt normális, demokratikus folyamatnak tartotta. A Fidesz ma kordonokat épít, Bayerrel röhögteti ki a kordonbontókat, a sztrájkokat ellehetetleníti.

Igazi görények. Mellesleg én is rájuk szavaztam 2010-ben (sőt, 2006-ban is, előtte még nem voltam szavazókorú). Hogy utána lettek görények a hatalommámorban, vagy mindig is görények voltak, csak jól játszották a nyugatias-demokratikus szerepet (és átvertek sokakat, köztük engem is), azt nem tudom, és a jelenlegi helyzet szempontjából annyira nem is fontos.

2023. ápr. 6. 09:39
 26/36 anonim ***** válasza:
87%

A fidesz szavazóknak az kell hogy a pofájukba hazudjanak, ez tény.

Kell nekik egy dagadt apuka kép aki jól megvédi őket és az arcukba hazudik, hogy minden rendben lesz. Közben meg szétlopja az országot. Átlag 50 IQ-val mit várunk ettől a társadalomtól.

2023. ápr. 6. 11:49
 27/36 anonim ***** válasza:
47%

„Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet.” „Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.” „Hazudtunk reggel, éjjel meg este.”

26-os, azért ennek fényében elég nagy az öngól nem? Gondolom nem kell leírnom kitől származnak és az a bonusz benne, hogy páran mégis mennek még utána jelenleg is....

2023. ápr. 6. 20:55
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

"26-os, azért ennek fényében elég nagy az öngól nem? "

Ha újraválasztották volna Gyurcsányt, akkor lett volna öngól a válaszolónak, de ahogy egyértelművé vált Gyurcsány hazudozása, úgy politikailag be is csődölt a pártjával együtt.

2023. ápr. 7. 21:46
 29/36 anonim ***** válasza:
47%

Nem, ez így önmagában öngól. Tekintve, hogy van emberek akik olyanra szavaznak, és olyan pártot követnek ahol az az ember, van akiről nem csak mondják, hogy hazudik, hanem konkrétan ő maga bevallotta...

Akkor nem az kell nekik, hogy a képükbe hazudjanak? Dehogynem, hisz tudatosan egy olyan embert követnek aki egyszer bejátszotta mindezt.

2023. ápr. 7. 21:49
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha DK-s lenne a válaszoló, akkor lenne értelme amit mondasz, de nincs erre utaló jel. És amit mondasz, az továbbra is csak egy kemény magra igaz. 13 évnyi kapaszkodás, szétzülledt ellenzék és fő politikai arc leváltása ellenére Gyurcsányék továbbra is csak tizenvalahány %-kot tudnak lehozni. Mondhatod azt, hogy "dehát a másik oldalon is vannak hülyék", de ez aligha frappáns válasz a kontextust ismerve.
2023. ápr. 7. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!