Fideszesek! Ha az ellenzék is Oroszország pártjára állna Ukrajna helyett, örülnétek?
Szerintem a Fidesz nem áll az oroszok pártján.
Ahogy az ellenzék/haladó nyugat se áll az ukránok pártján.
Ez ami most folyik nagyon nem Ukrajna érdeke, mert néhány négyzetkilométerért cserébe elvesztik a laskosságuk normálisabb felét. (értsd fiatalokat) Ráadásul olyan területekért ahol sose voltak többségben az "ukránok" akik a mostani orosz/kisebbségellenes vezetést megszavazták.
Amikor fideszes voltam, annak örültem volna ha senki nem áll egyik fél oldalára sem.
Egyikkel sem vagyunk jól.
Orbán amit itthon szajkóz és amit csinál a szavazásokon két külön dolog. Itthon azért mondja amit mert így marad népszerű mert az emberek többsége elítéli a szankciókat és a fegyverszállítást.
Egyébként Oroszország a barátságtalan országok listájára rakta Magyarországot mivel az is megszavazta a szankciókat. Ennyit Vitya hazugságairól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!