Miért most hívja Orbán a több százezer bevándorlóját, akikhez úgy ragaszkodik, amikor amúgy rohamosan növekszik a munkanélküliség Magyarországon?
12-es [link]
Beütöd a googleba és mindegyik cikk azt írja.
De 2022-es és 2021-es cikkeket olvassál, mint szegény 7-es válaszoló. :DDD
Felteszem ismét a kérdést:
Honnan veszed, hogy ROHAMOSAN növekszik a munkanélküliek száma?
Cikkedből idézve:
"Igaz, a foglalkoztatás visszaesése és a munkanélküliség növekedése még NEM KIUGRÓ"
14-es Azt nem én írtam, hogy "rohamosan növekszik".
Csak azért linkeltem be, hogy nehogy megnyissad a hetes válaszoló linkjeit, mert azok már vagy két évesek. :DDD
Tudom, hogy nem te írtad, de mégis arra válaszoltál úgy, hogy:
"Beütöd a googleba és mindegyik cikk AZT írja."
#13 #16: Rendesen összezavarodtál... Először a #4-es válaszomban linkeltem ezt, amely 2023. januári:
Mivel a kérdező lökte a megszokott egysíkú mantráját ("Fideszes rogáni propaganda oldal"), így linkeltem neki 3 echte ellenzéki portált, amelyek közt egyetlen 2021-es sem volt (mindegyik 2022-es). Így sajnos egyik cikk sem lehet 2 éves, bárhogy is osztol-szorzol... :)
Az eurostat szerint Magyarországon az egyik legalacsonyabb a munkanélküliség az unióban:
Magyarországon munkaerőhiány van, nem munkanélküliség. Ugyanúgy mint a cseheknél vagy a lengyeleknél pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!