Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan lehet tudni öltözékről...

Honnan lehet tudni öltözékről hogy valaki jobboldali?

Figyelt kérdés
Mi az a ruhadarab amiből ez egyértelmű?

2023. ápr. 1. 18:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én csak a NER vállalkozó Fideszes sógoromról tudok nyilatkozni. Negyvenöt éves. Mesélte hogy randizott egy egyszerű de helyes nővel és lenézte az öltözéke miatt. Felháborodottan jött haza és mutatta a címkét hogy nem látszik rajta de csak a flannel ing ötvenezer rajta, a cipő egy százas és a többi. Az Casio órája nem tudom de fél milla megvan biztosan. Szóval első látásra nem lehet tudni aki nem közéjük való.
2023. ápr. 3. 15:44
 22/27 anonim ***** válasza:
#21 Szimpatikus embernek tűnik.
2023. ápr. 3. 17:34
 23/27 DK-s ***** válasza:
0%

#21-nek:

Húzhat több millás cuccot is magára, ha semmi egyénisége nincs. Flannel ingben ment randira? Ez most komoly? És legalább a klasszikus skót-kockást? XD

Casio. Pffff.

Marvin, Rolex, Doxa, Longines.

Azt már találgatni is alig merem, hogy vajon ehhez a kombóhoz milyen nadrágot húzott, milyen cipővel? Eredeti Levi's farmerhez Fila, Nike, esetleg Tommy Hilfiger cipőt?

Aztán csodálkozik hogy leszólják.

2023. ápr. 3. 18:28
 24/27 anonim ***** válasza:
87%

Az öltözéknek nem sok köze van a pártálláshoz.

Azokat meg, akiknek annyira fontosak a márkás divatholmik, hogy emberszámba sem veszik azokat, akiken nem az van, jobb messze elkerülni.

Az óramániásokat is. Nem mindegy, mi a márkája? Mutassa a pontos időt, ez az óra feladata. A kinézete meg nem márkafüggő. Márkás órából is láttam már rondát, noname órából is szépet.

Igen, aki lenézi azokat, akiken nem márkás cuccok vannak, azt meg én nézem le.

Aki pedig a pártállást próbálja öltözékből megmondani... nos, azt szimplán butának tartom.

2023. máj. 9. 17:12
 25/27 anonim ***** válasza:

#24 IGazad van, egy ilyen póló egyáltalán nem utal a viselője politikai hovatartozására:

[link]

Ennél már csak az egyértelműbb, amikor valaki egy fidesz feliratú narancssárga pólót vesz fel. Biztos DK-s.

2023. máj. 9. 19:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Ja, mert ezek a mindennapi öltözködés részei. Biztos a kérdező is az ilyenekre gondolt...
2023. máj. 9. 20:43
 27/27 anonim ***** válasza:
#26 Hát ha mindenképp olyat kell mondani amiből ki lehet találni, akkor ezek azok. A kérdező meg semmire nem gondolt, hiszen azért tette fel a kérdést, hogy megtudja más mire gondol.
2023. máj. 9. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!