Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a státusztörvény? Miért...

Mi a státusztörvény? Miért van ilyen nagy felháborodás körülötte?

Figyelt kérdés
Valaki elmagyarázná nekem hogy a státusztörvény miért lesz rossz a tanároknak?

2023. ápr. 1. 10:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik, egyik válaszoló sem tudja.

De azért mocskolódnak.

Mellesleg azért olvastam el a kommenteket, mert engem is érdekelt volna a válasz.

De ezektől nem sikerült megtudni se nekem se a kérdezőnek.

2023. máj. 7. 21:58
 12/13 anonim válasza:
20%

en is megjartam tobb iskolat es ki merem jelenteni hogy a tanarok 95%a kontrollmanias p*csa

Statusztorveny tul van hypeolva

1. Jaj jezusom ha felmondasz ott kell meg maradnod 6honapot?

Mas munkahelyeken is igy van,es 6 honapot azert kell mert a gyerekek erdeme is!

2. Teljesitmeny ber lesz VEGRE

Ne kapjon egyenlo fizetest az aki levetit egy pp-t es kimegy az orarol mint aki rendesen tanit

3. “július 15-ig meghosszabbítható, ha előre nem látható és el nem hárítható okból nem lehet átadni a tantárgyi követelményeket.” Ezzel mi a baj?

4. “ azt javasolták, hogy egy tanárt egy járáson belül a belegyezése nélkül akkor lehessen a félév végéig más iskolába átirányítani, „ha az új feladatellátási hely és a lakóhely között − tömegközlekedési eszközzel − történő oda- és visszautazás ideje naponta a három órát nem haladja meg”, és ha kollégái között nem akadt önként jelentkező.” Ez is teljesen maskepp van beallitva a magyar nep alltal,egy kollegad is jelentkezhet hogy inkabb o megy oda,magyarorszagon a legtobb helyre eljutsz 2 ora alatt vonattal pl Gyor-Budapest vonal,es nem haladhatja meg a 3 ora utat,akkor mi a problema? Egy videki tanar jobban is keresne Budapesten es csak felev vegeig lehet ilyen csinalni!

5. “évente lesz teljesítményértékelés, ezáltal a jobban teljesítők magasabb fizetést vihetnek majd haza. “ Igyvan,tanuljanak meg dolgozni,ha jol tanitanak tobb lesz a fizu.

6. “havi illetmény összege gyakornok esetén a kormány által rendeletben megállapított összeg, pedagógus I. fokozat esetén 410 000 forinttól 1 065 000 forintig, pedagógus II. esetén 430 000 forinttól 1 135 000 forintig, mesterpedagógus esetén 520 000 forinttól 1 365 000 forintig, kutatótanár esetén 640 000 forinttól 1 470 000 forintig terjedhet.” Mi a problema?

!A legtobb tanar azert ment el tanarnak mert szerette a xy tantargyat,de attol meg nem biztos hogy meg is tudja tanitani a tananyagot ez a problema!

Ha van 1-2 normalis tanar az is elmegy aztan maradnak a kioregedett harpiak es a gyerekek isszak meg a levet,pedig a gyerekek voltak tuntetni a tanarokert😉

2023. júl. 5. 06:12
 13/13 anonim ***** válasza:
71%

A legnagyobb probléma, hogy a fenntartó annyi pénzt fog kapni, ami a legalsó bérezést fedi le.

Meghívlak egy sörre az első br. 1M fizumból!

2023. júl. 5. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!