A jobboldaliak mostanában már a legelmaradotabb országokat tekintik példaképnek?
Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 15:20
1/10 anonim válasza:
Igen, Uganda, Irán, meg a többi agyhalott diktatúra amit mèg nem fertőzött meg a sátánistaateistawokelibsipropaganda 🥱
2/10 anonim válasza:
Nem hinném, én pl Szingapúrt, meg az amerikai republikánusok vezette Floridát tartom annak, ezek elmaradottak?
3/10 anonim válasza:
1: Pontosan ki tartja példaképének Iránt? Várnám az idézetet...
4/10 anonim válasza:
"Pontosan ki tartja példaképének Iránt? Várnám az idézetet..."
Amúgy konkrétan példaképnek szerintem senki. Szerintem inkább ilyen troll idézetek szoktak jönni, hogy "ott legalább nincs lmbtq" és hasonlók.
5/10 anonim válasza:
#3 Minek? Az uganda támogatòkat is idéztem pár napja, de akkor meg az a mantra hogy nem szabad cùna cúna általánosításokat levonni, hanem meg kell kérdezni mind a 3.3 millió magyar jobbildalit.
Ami felőlem oké, csak akkor az ellenzékiek esetén is ehhez kéne tartanotok magatokat, nem pedig kettős mércét alkalmazni, és olyanokat baromságokat mondani hogy mind a két millió ellenzéki antifa tag.
6/10 anonim válasza:
#2 Florida egy nyugger állam. No offence. Nem tűnik úgy, hogy az lenne a jövő útja. Főleg úgy, hogy a közpinti kormány támogatásai nélkül összeomlana az alacsony állami adók miatz
8/10 anonim válasza:
"ott legalább nincs lmbtq"
Mért, van? Wehhehhe...
9/10 anonim válasza:
Hát én liberálisként tartom ezeket az országokat példaképnek, az ok egyszerű:
Mert ott nincs Orbán
10/10 anonim válasza:
Rasszista vagy, nem szereted a sokszínűséget? Mit fognak szólni a libri haverjaid, hogy kirekesztően gondolkodsz a legelmaradottabb országokról, és degradálod őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!