Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tegnap volt a Fidesz 35....

Tegnap volt a Fidesz 35. születésnapja. Hogy emlékeztél meg róla? Milyen emlékek kötődtek meg benned?

Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 13:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a megfizethető kategóriában nem rossz.
2023. márc. 31. 13:27
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Néztem pár videót róla, pl. amikor elmondja, hogy hogyan fog kormányozni:

https://www.youtube.com/watch?v=SKtvc68vGKA

Meg hasonlókkal emlékeztem a régi szép időkre.

2023. márc. 31. 13:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A kedvezményes kölcsönük miatt van most házam, de amit most művelnek főleg a szankciók elleni uszítás az már nagyon nem tetszik.
2023. márc. 31. 13:37
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
#13: Másoknak meg amiatt nincs. Közben pedig gondolom Te is érzed, hogy igazából nem adtak vele sokat, mert ha nem a legelején vettél házat akkor ezeket a "családtámogatási"-nak csúfolt intézkedéseket beleszámolta a piac az árakba, szóval ha nem kapcsoltál nagyon az elején, vagy még nem voltál abban az élethelyzetben akkor nemigazán segítség, cserébe viszont van három gyereked akiknek a felnevelésében nem igazán segítenek, mert attól, hogy van hol lakniuk, nem lesz ruhájuk, ételük, oktatásuk, eü rendszer ami ellátja Őket, stb... Szerintem Veletek cseszett ki legjobban a rendszer. Nem irigyellek!
2023. márc. 31. 13:45
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Olvasgattam a règi korrupciòs ès egyèb botrànyokròl, elios, làzàr trafipax blokkolòja, làzàr aki halàlos balesetet okozott, de nem indult nyomozàs, a polgàrmesterjelölt gazda akit vèletlenûl elgàzolt egy lekapcsilt làmpàval szàguldozò osztràk nyugdíjas, a fideszes cègek, amiknek a vezèrigazgatója egy moszkva tèri hajlèktalan, az egy mèter magas kilátó, a manyup milliárdok lenyúlása, beígèrve hogy majd visszaadják, a nem můködō lèlegeztetőgépek felvásárlása, amiknek a maláj eladóját egy hónappal később letartóztatták a maláj hatóságok, "ez a költségvetés meg fogja védni a rezsicsökkentést,mondta orbán, csak azért hogy megszorítson, stb.
2023. márc. 31. 13:47
 16/17 anonim ***** válasza:
86%
14 De a legelején vettem, jól jártam mindenképp.
2023. márc. 31. 13:51
 17/17 anonim ***** válasza:
79%
#16: Akkor jó! Jó látni azért, hogy van olyan is akit nem szívattak meg. Vagy még nem. Mindenesetre remélem nem is fognak! :)
2023. márc. 31. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!