A haboruparti Fidesz mikor szandekozik vegre abbahagyni az oroszok haborujanak tamogatasat?
Te mikor hagyod abba a hülye kérdések kiírását?
Háborúpárti a magyar kormány azzal, hogy nem támogatja a háborút sem szóban sem fegyverekkel.
Aha, értjük.
#3.Mondjuk ha az tegyük fel megtörténik ahhoz USA-nak is lesz 1-2 szava.
Elvégre egy háborút elbuknának az oroszok ellen, elvesztenek egy fontos szövetségest stb.
Amúgy abból nyilván Magyarország jól jönne ki, fölig ha még jobban tudná javítani a kapcsolatok az oroszokkal és Kínával.
Jelenleg az EU-ban egyértelműen nem tudunk előre lépni.
"Jelenleg az EU-ban egyértelműen nem tudunk előre lépni."
Nekem nem úgy tűnik, mintha lenne rá bármilyen mértékű akarat is, hogy az EU-ban előre lépjünk. Sőt, leginkább kifelé hátrálunk belőle, nekem úgy tűnik.
Inkább támogatjuk és támogattuk az oroszokat a sok gáz és olaj megvételével, amit aztán ársapkával meg rezsicsökkentett áron adnak a lakosságnak, hogy minél több fogyjon belőle (úk meg úgyis visszaszedik a lakosságtól az inflációgerjesztéssel meg a hatalmas ÁFÁval). A benzin ársapkájával egészen addig elmentek, mikor már a magyar gazdaság működése kezdett veszélybe kerülni az ársapka miatt kialakult üzemanyaghiány miatt. Miért kellett addig húzni? Azért, hogy az oroszoknak minél nagyobb olajeladás legyen generálva, hogy legyen plusz bevételük a háborújuk finanszírozására. Tudom, Magyarország nem nagy tényező az orosz olaj és gázexportban, de a kicsi is több mint a semmi. Orbán a lehetőségeinket maximálisan kimerítve támogatta az oroszok háborúját ezzel, ameddig csak lehetett. Annyira kimerítette, hogy konkrét üzemanyaghiányba kergette az országot.
"Te mikor hagyod abba a hülye kérdések kiírását?"
Majd ha a sok fidesz-szócső is abbahagyja a hülye kérdések (= kérdésnek álcázott propagandák) kiírását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!