Ilyenek a békés nem fasiszta fideszesek?
2023. márc. 30. 22:36
31/39 anonim válasza:
A "jobbereknek" az ilyenek nem példaképei, pláne ha kiderülne, hogy a delikvens nem-e éppen a "világ legbékésebb nemzetéhez" tartozik akik seggét amúgy annyira nyaljátok. Csak itt a cigikérés maradt ki.
32/39 anonim válasza:
Amúgy ki mondta, hogy a jobboldaliak egyetértenek ezzel? Már rengetegszer elmondtuk, hogy nem a homoszexekkel van a bajunk, hanem a lobbival. Úgy gondoljuk, hogy ez nem a médiába való meg a politikába meg gyerekek elé. Erről beszélni obszcén, ez nem közügy, hanem magánügy. Ezt gondoljuk. De ettől még akármilyen származású volt a támadó, egy gyökér, és börtönben a helye. Maximum egy elborult ember támogatja, amit csinált, de a normális jobboldaliak biztos nem. Én egyébként kifejezettem kedvelem is a leszbiket, de ez csak az én privát perverzióm.
33/39 anonim válasza:
Egy agresszív részeg szövegelése alapján következtetést levonni és általánosítani.... ennyi erővel fel lehetne hozni, hogy melyik pár első emberét fogta már meg a kirakatüveg mert épp el akart esni olyan részeg volt.
34/39 A kérdező kommentje:
"Ártatlan??? Megbotránkoztató módon viselkedtek. És meg se lettek verve."
A tízes válaszoló jól állítja a színvonalat. Elhatárolódni persze egyikőtök se fog, hiszen a szívetek mélyén egyetértetek a támadóval.
2023. márc. 31. 01:32
35/39 anonim válasza:
34.
Kérdező, miért hazudsz?
Megirtam a 2.-ben.
36/39 anonim válasza:
Most már magad is szemtanúja vagy kérdező, hogy ezeknek ez is belfér az eresztény-konzervatív értékrendjükbe. Szerintük nagyobb bűn a melegség mint a gyilkosság. Ha ezeken múlna akkor kinyírták már volna az összes meleget, csak nem tehetik meg az EU/NATO tagság miatt, ezért is mesterkedik a führer döbrögi abban hogy kilépjen az EU-ból mivel már nem nagyon adnak pénzt és csak megkötik a kezét. Ha a birkáin múlik akkor össze is jön neki és akkor kezdődik csak a valódi diktatúra, nácizmus. Sajnos megállíthatatlanul ebbe az irányba megyünk és úgy gondolom hogy ezt a putrit lassan csak egy nyugati katonai intervenció mentené már meg.
37/39 anonim válasza:
K. = Kolompár. Nincs itt szó semmiféle értékrendről, egyszerűen olyan a fajtája, hogy bele kell kötnie másokba.
38/39 anonim válasza:
"Ártatlan??? Megbotránkoztató módon viselkedtek."
Alapozod ezt annak az embernek a beszámolójára, aki kést rántott a villamoson. Mert egy ilyen embernek biztos minden szava igaz.
39/39 anonim válasza:
#34, #36: Többen is elítéltük az esetet. Jó érzés hazudni, és a konzervatív emberek ellen gyűlöletet kelteni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!