A Fidesz ugyanúgy telepíti be a migránsokat, mint a nyugati országok, akkor miről beszélünk?
#8 [link]
Ezt akartàk a fidesztàlibok. Na ilyenkor mi a mantra? Töröltèk a Soros sötètzsarui a memóriàdat?
5-ös!
Szerintem menj el pár Koreai és kínai gyárba vagy csak a közelébe és láss csodát! Mert, nagyon elvagy tévedve.
Magyarországon még olyan helyett is tudok, ahol magyarokat nem vesznek fel csak Ukránt, Mongolt és Türkmegisztánit és Kazahkokat, végülis mindenki mást csak magyart nem.
És ők nem eu-tagállamokból jöttek. Bejönnek mennek az idegen rendészetre, kapnak vízumot és kész. Múltkor én is láttam indiaiakat, bár ők egy tanyára mentek. Szóval, szerintem nézz körbe egy kicsit :)
Ui: Egyre többen lesznek, egyébként! Ahogy, jönnek a kinai stb cégek, nekik legkevésbé kell majd magyar munkaerő. A magyar vállalkozók meg csak úgy hozzák őket befelé. Az Ukrán - magyarok meg az Ukránokat.
Na de a pozitív, hogy termelik az adót az államnak.. Yeahh
"Na de a pozitív, hogy termelik az adót az államnak.. Yeahh"
Hat meg csak azt sem. Ilyen kulfoldi gyarak az elso x evben adomentesek, ezzel (is) csalogatjak oket Magyarorszagra. Raadasul a dolgozok egy resze kuldi haza a csaladjanak a megkeresett penzt, tehat meg csak nem is Magyarorszagon koltik el.
16
Pozitív akartam lenni.
Ha negatív lennék, akkor hozzátettem volna, hogy igazából az 50% magyar vállalkozó, be sem jelenti ezeket a munkásokat. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!