Mi lenne, ha kiderülne, hogy Putyin tényleg zsarolja valamivel Orbánt?
#9 Mert gyűlölnek minket és ártani akarnak nekünk.
#10 De nem igaz, pont a fentiek miatt.
Orbán kétszínű. Egyszer megszavazza a szankciókat, máskor meg Putyinnak nyal.
Utána csodálkozik miért utálják őt az oroszok és az EU, NATO is.
Van a világon 10 ember, aki tényleg szereti Orbánt? (és aki nem elmebeteg!)
Orbán zsarolható - még nemzetbiztonságilag sem lett átvizsgálva!!!
Két opció van:
Ha hivatali ideje után derül ki, minél később annál inkább a történészi rétegen kívül nem fog érdekelni senkit.
Ha még amikor uralkodik, akkor a szavazó közönségét nem fogja zavarni. Megmagyarázzák maguknak miért is kellett hogy így legyen és ennek ellenére is ilyen sokat tett a népéért. Igazi hős!
Az ellenzék meg már most is a falig ment Orbánnal, tehát lesz tüntetés két hétig oszt jónapot! Ellenzék nem fogja szétverni Budapestet, ahogy Orbán 2006-ban a hulligánjaival.
Aztán van egy speciális ellenzék - a Mi Hazánk, amely erősen oroszpárti, nem gondolnám hogy őket nagyon meglepné, mert orosz szürke pénzből orosz érdekek szerint kell bomlasztaniuk a demokráciát az EU zonában.
Külföldi szövetségi rendszer tiltakozni fog, de ennél rosszabb reputációja már nem lehet Magyarországnak. Nem fogja zavarni Orbánékat.
Ha az nem veri ki itthon a biztosítékot hogy haverjai és családtagjai révén 13 év alatt Orbán lett a leggazdagabb és legbefolyásosabb milliárdos idehaza akkor semmi. Ez egy gyenge dolog lenne ellene, hogy az oroszok láncon rángatják. Ettől függetlenül szerintem is igaz sajnos.
18as, én nem is állitottam, hogy van, a kérdés nem erre irányult és nem állitott semmit. Ez egy kérdés, semmi több, a kérdés pedig úgy szólt, hogy mi történne, ha kiderülne?
Kérlek a kérdésre válaszolj és ne offolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!