A Fidesz szavazókat meg lehetne győzni valahogy hogy ne orosz pártiak hanem orosz ellenesek legyenek? Pl. ha az oroszok lebombáznák a házát vagy hasonló?
Én azt látom, hogy egy Fidesz zombit sehogyan nem lehet meggyőzni arról, hogy az oroszok nem édestestvíreink hanem az ellenségünk. Putyin nyíltan kimondta, hogy nem állak meg az ukrán határnál, vissza fogják tolni a NATO határát 1997-es határig.
De ha ez megtörténne, és az oroszok valóban betörnének az országba, hogyan lehetne meggyőzni egy Fideszest, hogy az oroszok ellen forduljon? Még akkor is kitartanának Putyin mellett ha az orosz sereg lebombázná az otthonát, esetleg nyomorékká tennék vagy meggyilkolnák valami közeli hozzátartozóját?
Akkor is maradna ugyanez a véleményük mint most?
Kérdező: Az meg van, hogy Magyarország Nato-tagállam?
Ha az oroszok vagy bárki más megtáamdná magyarországot, akkor Pápáról felszállnának az amerikai Nato csapatok, meg jönnének a fraciák, angolok, németek stb.
1956-ban szovjetek voltak.
A szovjetek között nem csak oroszok voltak, hanem ukránok, és fehéroroszok is.
És 56-ban meg a sztálinizmust utánozó magyarországi helytartók ellen lázadtak. Sztálin az meg grúzként küzdötte fel magát a Szovjetunió élére.
Nem lenne egyszerűbb mindekit utálnod, válogatás nélkül, aki a Tiszától keletre van ?
#11: "Az látható, hogy a szankcióktól nem lesz vége a háborúnak"
Egy percig nem gondoltam, hogy a szankcióktól vége lesz a háborúnak, viszont nem mindegy, hogy Oroszországnak mekkora forrásai vannak a veszteségek pótlására. Minél kevesebb, annál közelebb lehet a háború vége.
"Az is látható, hogy a fegyverszállításoktól Ukrajna nem fog nyerni"
Szerintem ez nem látható. Egyébként a győzelem is relatív, Oroszország a háború eredeti céljait például már szinte biztos, hogy nem érik el.
Én azt nem értem, Mire fel ez az ukránimádat, de gyepes oroszgyűlölet ?
A Pro-Ukránok 2014, vagy akár 2022 előtt jóeséllyel nem tudták, hogy eszik vagy isszák Ukrajnát, az ukrán népet, meg "történelmet", és most meg ukránabbak az ukránoknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!