Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobb vagy baloldalon van több...

Jobb vagy baloldalon van több proli?

Figyelt kérdés
Mitől függ a prolik politikai beállítottsága?
2023. márc. 29. 13:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
39%
Én jobboldaliként úgy gondolom, hogy a jobboldalon van több proli. Egyszerűen azért, mert Nyugaton a felső oktatási intézmények kultúr-balos indoktrinációs táborként funkcionálnak. Tehát a fiatal értelmiségieket mind elfogultá teszik a baloldal felé, ebből pedig objektívan következik, hogy az értelmiség többsége baloldali.
2023. márc. 29. 15:03
 12/26 anonim ***** válasza:
34%
#11 Nem lehet, hogy ennek az az oka, hogy a baloldalnak van igaza bizonyos kérdésekben? (Például, hogy a melegek nem pedofilok, vagy hogy a Pridetól nem lesz b.zi a gyerek, ami elég elterjedt nézet a jobboldalon, és a politikusaik is szívesen osztják.)
2023. márc. 29. 15:06
 13/26 anonim ***** válasza:
61%
#12 Tipikus baloldali reakcó. Persze hogy bizonyos kérdésekben a baloldalnak van igaza. Arról van szó, hogy a baloldal nem "arra kér", hogy bizonyos dologban értsünk egyet, hanem mindenben. Tehát ugyan ezen baloldaliak szerint 72 nem van, és ha én tagadom, hogy 72 nem van, akkor a woke baloldal engem egy kalap alá vesz azokkal, akik szerint a melegek mind pedofilok.
2023. márc. 29. 15:10
 14/26 anonim ***** válasza:
@13 Tudod te is, hogy ez sima csúszós lejtő érvelési hiba, hozzácsapott szalmabábbal.
2023. márc. 29. 16:04
 15/26 anonim ***** válasza:

#13 Igazàbòl jòl bizonyìtottad a kommentem.

1. A gender tovàbbra sem egyenlő a biològiai nemmel, egyszerűen nem ismeritek a fogalmak közötti különbsègeket.

2. Egy egyetem sem hìrdeti, hogy 73 gender van, bàr mivel a gender egy tàrsadalmi konstrukciò ìgy elmèletben vègtelen lehet. (Különböző tulajdonsàgok alapjàn felèpìtve)

Ez a 73 gender meme a 4chan/pol/ nevû neonàcu trolloktòl szàrmazik akik elterjesztettèk meme oldalakom, a jobboldaliak pedig elhittèk, mert el akartàk hinni. Vqgyis a legtöbb jobboldali bedőlt egy propaganda fake newsnak, amit egy tucat neonàci terminally online lùzer talàlt ki. Ez is sokat elmond...

2023. márc. 29. 16:52
 16/26 anonim ***** válasza:

Itt egy tanulmàmy a genderről:

[link]

1985-ös. A jobboldaliak szerint termèszetesen a republikànus Reagan alatt is màr a woke irànyìtotta a kutatòintèzeteket a hàttèrben 40 èvvel ezelőtt, amikor mèg qnnyira leszartàk a melegeket, hogy q hiv terjedèsèt sem kezeltèk amìg azt hittèk csak melegek kaphatjàk.

Ìgy lehet összedönteni a jobboldali narratìvàt, ès miutàn ezt valaki belàtta, nem veheti komolyan azt.

2023. márc. 29. 16:55
 17/26 anonim ***** válasza:
#8: Akkor te most proli vagy? Csak azért, mert lenézed a fizikai munkásokat, közben pedig azt állítod, hogy a nem prolik nem éreztetik, hogy felsőbbrendűek.
2023. márc. 29. 19:47
 18/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem attól proli valaki, hogy fizikai munkát végez, vagy szellemit. Nem is attól, hogy közelebb van a természetes élethez. Nem hiszem, hogy egy afrikai, akinek az a természetes, hogy gyereket szül, és nem diplomát szerez előbb, és nagyon alaposan megfontolja, hogy érdemes-e családot alapítani, az proli lenne. Ő inkább közelebb van az ember igazi természetéhez, mint a diplomások jó része. Ezért nem Afrika fogy, hanem Európa. De visszakanyarodva, a prolik azok, akik primitívek, nem képesek másokat tolerálni, igénytelenek a kulturális termékek terén (pl. kereskedelmi tévéket néznek) stb. És ilyenek vannak szép számmal a fizikai munkások meg a diplomások között is.
2023. márc. 29. 19:51
 19/26 anonim ***** válasza:
@18 Ezért kellett volna figyelni társadalomismereten. A proletár mint olyan, preindusztriális társadalmakban nem értelmezhető fogalom, alapvető szavak tisztázása nélkül nem lehet vitázni.
2023. márc. 29. 20:44
 20/26 anonim ***** válasza:
#19: Kár, hogy a prolit most pejoratív értelmében tárgyaljuk, nem az eredeti jelentésében.
2023. márc. 29. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!