21)
Végreh valami, amit rá lehet húzni a fideszre is. Eddig csak a lányos, béna baloldalt bántották.
Sok a génhibás ember. Ne csudálkozz:) , hogy betörtek a politikába is.
Képzeld, mikor majd a műtőasztalon egy ilyen néz le reád, mint pl a diszes Karácsony. 😆
#22 Ha egy "lányos, béna", "baloldali" kigyúrja magát, szakállat növeszt stb. akkor onnantól Fideszes/Mi hazánkos lesz?
Áhh most már értem akkor Szájer, hogy került be a Fideszbe.
24-es!
Nézd meg Toroczkait és Fegyver Bandit!
Ég és Föld a két ember, mind fizikálisan mind mentálisan.
A Fidesz pedig nem jobboldali, csak annak hazudja magát.
Ja, ma már sok a kicsi, nőies férfi.
167 centis, max 70 kilósok.
#25 Fegyőr csak egy átlagos, 30-as éveiben járó férfi, semmivel sem nőiesebb mint a korcsoportjába tartozó férfiak nagy része.
Mitől annyival férfiasabb Toroczkai, attól, hogy kevesebb haja van? xd
#26 Nem tudtam, hogy a magasság is tényezője a férfiasságnak már. Én azt hittem eddig, hogy ez egy velünk született adottság és azt nem tudod befolyásolni.
167 cm-hez a 70 kg mióta kevés amúgy? Hány kg-nak kellene lenni egy ilyen magassággal rendelkező férfinak? 90, hogy úgy nézzen ki mint egy bálna? xd
Az meg tudományosan bizonyított tény, hogy a fiatalabb generáció tagjai átlagban magasabbak mint az elődjeik, tehát közöttük pont, hogy kevesebb alacsony egyén van.
Fegyőr szerintem vékony, pici. De több momentumos uilyen.
Tény.
Szerintem azért jöttek így össze, mert a hasonlók a hasonlókat vonzzák be.
De különben van több kis termetű, lányos férfi hazánkban. Talán mert az ősi hunok is ilyen kisebbek voltak.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!