Hová tűnt a koronavírus?
Megszűnt létezni?
Olyan hasznosak az oltások, hogy már nem kell újat felvenni soha?
A koronavírust felváltotta a háború?
A covid egy olyan gumicsont volt ami lejárt.
A vírustagadóknak nincs mit hisztizniük, a vírusrettegőknek meg nincs mitől remegniük.
Én már nem tudom hogy mit higyjek.de amióta végigoltották a lakosok java részét azóta valahogy megszűnt a covid létezni,ez tény.eközben pedig:
A covid nem tűnt el, csak az történt amiben reménykedtek a szakemberek is - az influenza szintjére gyengült.
A kollégáim fele covidos volt pár hónapja, én a másik felével meg még ősz végén voltam az - harmadszorra.
Most mérföldekkel könnyebben viseltem én is meg a családom megfertőződött tagjai is mint az előző két évben a másik variációkat, azok nagyon durvák voltak. Az ősszel viszont egy nagyon magas több napos láz volt a legnagyobb gondunk csak. Viszont cserébe szinte rögtön utána az influenzát is elkaptam, mivel le volt gyengülve a szervezetem, de már hamarabb visszamehettem dolgozni, már nem olyan hosszú a karantén.
6) ez értelmezhetetlen mivel a mutációk útján egyre veszélyesebb variánsok jöttek létre.Mi az hogy szelídült?Valami bizonyítékot linkelj róla.
9) miért nem?a legtöbb oltakozó már nem védett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!