Transznemű, biológiailag nőnek született férfi pedagógus terhes? Berlinben leszbikus és meleg óvoda?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem, hogy mindkét hír tavalyi. Az egyik amerikai, a masik német, viszont bennem sok kérdést vetett fel. Először is azt, hogy lehetséges, mégsem fantazmagória az, amit a Fidesz állít az LMBTQ-ról, másrészt pedig azt nem értem, hogy az LMBTQ társadalom miért nem szólal fel az ilyenek ellen? Nekik valóban minden belefér, és nulla erkölcsük van?
2023. márc. 28. 20:55
31/43 anonim válasza:
#30: Meg se engednék, hogy átműttesse magát, meg gyógyszereket szedjen, meg ezt az undorító beteg dolgot csinálhassa. Ha nem viselkedne, kivégeznék. De a liberalizmusban bármilyen förtelmes bűnt elnéznek.
32/43 anonim válasza:
Én csak a gyereket sajnálom aki akarata ellenére csöppenik ilyen helyzetbe szegény jol össze lesz zavarodva azért.
33/43 anonim válasza:
@31 "Ha nem viselkedne, kivégeznék."
Tehat akkor szerinted Eszak-Korea egy normalis ertekrendu orszag? Vagy Uganda? Vagy Iran? Ezek normalis ertekrendu orszagok?
34/43 anonim válasza:
#33: Nem tudom, nem ismerem őket eléggé. De ahol az ilyen förtelmeket nem tűrik meg, azoknál ebben a kérdésben helyes az értékrend.
35/43 anonim válasza:
Tehat akkor jol ertem, hogy azokat az orszagokat nem tekinted normalisnak, amelyek nem szabnak ki halalbuntetest ezekre az emberekre?
36/43 anonim válasza:
#35: Azoknál rosszak a törvények, vagy egyenes hibás az egész rendszer. Nem kell feltétlenül halálbüntetés, csak tiltani kell, hogy ezt megtehesse.
37/43 anonim válasza:
Oroszorszag pl. nem tiltja, nem bunteti. Akkor mondhatjuk azt, hogy Oroszorszagban hibas az egesz rendszer?
38/43 anonim válasza:
#37: Igen. Ott se megfelelőek a törvények.
39/43 anonim válasza:
Akkor miert nem megy egy olyan orszagba lakni, ahol halalbuntetes jar ezekert a dolgokert?
40/43 anonim válasza:
#39: Olyan okádék lett a nyugat, hogy néha komolyan fontolgatom, hogy elmegyek valamilyen harmadik világbeli országba, ahol nincs ez a mocsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!