A baloldal még mindig a régi kommunista rendszer híve hogy egy akkori rendszerben szolgáló pufajkásról akarnak közterületet elnevezni?
Igen, ha fuggetlen es valosagos hireket akarok hallani akkor biztos, hogy a kormanyinfo.hu ra megyek vagy a vadhajtasok.hu ra.
Mert fontos a media fuggetlensege.
Csak szólok, Németországban régóta van róla közterület elnevezve.
Egy ember élete nem fekete-fehér. Sokan pufajkásoznak, mert egyszer elmondta, hogy bátyja meglincselése után beállt a karhatalomba. Őszinte legyek? Ha az én testvéremet ölték volna meg így, talán én is ezt tettem volna.
Ugyanakkor ami közismertté tette, hogy külügyminiszter volt az átmenet éveiben, és nagy szerepe volt a vasfüggöny lebontásában, és a kettéosztott Németország egyesítésében. A rendszerváltás után pedig teljesen demokratikus módon politizált, 4 évig min.elnök is volt, és sosem vetemedett olyan diktatórikus lépésekre, amiket Viktor királyunk 12 éve folyamatosan művel.
Én nem vagyok baloldali, de semmi kifogásom az ellen, ha róla közterületet neveznek el. Pl. ha Pozsgay Imréről vagy halála után Németh Miklósról, Szűrös Mátyásról neveznének el közterületet, azt is rendjén valónak tartanám. Mindegyikük megérdemli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!