A Betyársereg, Légió Hungária orosz vagy ukrán párti?
Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 19:47
2/8 anonim válasza:
ukrán párti mint minden jó és igaz magyar . nem afrika az emberiség bölcsője hanem ukrajna erre a mamut csontokra vésett ukrán szöveg a bizonyíték
3/8 anonim válasza:
Ororszpárti, a bettyársereg vezetője Trittyán Zsolt, mondta több száz fő előtt nyilvánosan, reméli ,hogy a Putyin még több tankot küld az ukránok ellen, és porig rombolja Ukrajnát.
4/8 anonim válasza:
Betyár sereg az meg mi, valami zsoldosok?
5/8 anonim válasza:
#2 Én azt hittem, hogy a román volt az első nyelv XDDDD
6/8 anonim válasza:
Orosz pártiak. Szégyen, hogy még ezek nagy magyarkodnak.
7/8 anonim válasza:
Ukrajna bukásával az USA jelentősen gyengülni fog, és mivel ők boldogítanak minket már egy ideje, szerintem minden normális európainak az orosz győzelem a kívánsága. Vagy inkább imádjuk tovább a négereket és a buzykat? Kösz nem...
8/8 A kérdező kommentje:
3-as. Kéne egy link
2023. márc. 27. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!