Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Mit gondoltok arról, hogy egy globális tömegpszichózis kellős közepén vagyunk?

Figyelt kérdés

Nemcsak nekem tűnt fel, hogy az emberek viselkedésével valami nagyon nincs rendben.

- támogatják a háborút (vagy oroszpártiak vagy ukránpártiak, békepártiság helyett)

- normalizálják, hogy ma a férfiak nők és a nők férfiak

- egyre több az öngyilkosság, vagy a támadás

- nő az általános frusztráció és az agresszióra való hajlam

- soha nem látott ingerültség, és válás figyelhető meg

- nem produkálódik a kultúra, hiányzik a normális művészet

Nem akarom konteó irányába elvinni, de nekem hihetetlen a viselkedés, ami most jellemző az emberek többségére. A pszichózis önmagában veszélyes, hiszen az érintettek nem tudják, hogy benne vannak.

2023. márc. 25. 20:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
26%
#50: Érdekes dolog a jobboldalt hibáztatni érte, amikor a jobboldali gazdaságpolitika eredményeként nőnek a társadalmi különbségek, eltűnik a középosztály, tehát sokkal kevesebb felesleges anyagi javat fogyasztó ember lesz. A migránsokat se ők támogatják, pedig milliónyi arab, ha Németországban él, sokkal nagyobb lesz az ökológiai lábnyoma, mintha otthon maradna. Más oldalról, nem hiszem, hogy a zöld átállás megold bármit is. Egyszerűen túl sokan vagyunk, és túl jól élünk.
2023. márc. 25. 21:43
 52/67 anonim ***** válasza:
78%
#52 Németországban Merkel egy jobboldali kormányt vitt. Tudom hogy innen a Fidesz propaganda miatt úgy tűnik, hogy egész Nyugat-Európa egy nagy homogén libsibolsi massza, de ez nem így van.
2023. márc. 25. 21:48
 53/67 anonim ***** válasza:
18%
#53: Merkelt se nevezném konzervatívnak. A Wilkommenskultur minden csak, nem konzervatív.
2023. márc. 25. 21:50
 54/67 anonim ***** válasza:
95%
Én próbálom kizárni, persze nehéz mert minden nap szembejön valami, és ez már a beleőrülős szint. Nyilván ez is a céljuk. Csak arra tudok gondolni hogy egy halom őrült játszadozik a világgal, és én szeretném ettől minél jobban függetleníteni magam, mert ha engednék az egésznek, biztos megőrülnék, és akkor elérték a céljukat. Tudom hogy sokan esnek az egésznek az áldozatául.
2023. márc. 25. 21:55
 55/67 anonim ***** válasza:
95%
Jó neked, hogy úgy gondolod, hogy a közepén vagyunk, mert ez azt jelenti, hogy annyi van hátra, mint amennyi idő a kezdetétől mostanáig eltelt. Én nem vagyok ilyen optimista.
2023. márc. 25. 22:01
 56/67 anonim ***** válasza:
74%
Jó nektek hogy ráértek ilyeneken agyalni amúgy lehet elkéne mennetek Fortniteozni egyet és akkor kicsit kitudnátok kapcsolni
2023. márc. 25. 22:05
 57/67 anonim ***** válasza:
70%

"Kicsit továbbgondolva, a marxizmus fog véget vetni a nyugatnak?"

A marxizmus egyáltalán nem tényező szinte sehol, talán Kubát meg Vietnámot leszámítva. A marxizmus gyakorlatilag egy helyen érvényesül: Davosban, meg a Wall Streeten, meg a Berkshire Hathaway, Blackrock, a Saudi Aramco, Volkswagen Group, és hasonló gigacégek C-suitejében. Ott látjátok van osztálytudat rendesen, ők mindent megtesznek, hogy a vállalati arisztokrácia, mint osztály érdekeit érvényesítsék. A pórnéppel, a munkásosztállyalmeg sikeresen elhitették, hogy azért szar minden, mert a csúnya posztmodern neo-marxista (ízlelgessük ezt az oximoron kifejezést is amúgy...) kékhajú esszdzséjdáböljúk át akarják műteni a gyereküket, illetve hogy azért szar a fizetése, mert a migráns elveszi a munkáját (véletlenül sem azért, mert a tőkésnek rekordprofit kell minden negyedévben), és azért nincsen szociális háló, mert a migráns nem dolgozik, és rá megy a pénz (és véletlenül sem a vállalati arisztokrácia lobbizta ki, hogy ne kelljen nekik adózniuk...)

2023. márc. 25. 22:16
 58/67 anonim ***** válasza:
85%

"Mit gondoltok arról, hogy egy globális tömegpszichózis kellős közepén vagyunk?"

Szerintem inkább csak lokális, Magyarországra korlátozódik, és leginkább a Fidesz uszító gyűlöletpolitikája vezethető vissza.

2023. márc. 25. 23:17
 59/67 anonim ***** válasza:
77%
Elég erőteljesen konteo szitn azért némelyik állítás.
2023. márc. 25. 23:41
 60/67 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem globális, ez ungarische...
2023. márc. 25. 23:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!