Mit gondoltok arról, hogy egy globális tömegpszichózis kellős közepén vagyunk?
Nemcsak nekem tűnt fel, hogy az emberek viselkedésével valami nagyon nincs rendben.
- támogatják a háborút (vagy oroszpártiak vagy ukránpártiak, békepártiság helyett)
- normalizálják, hogy ma a férfiak nők és a nők férfiak
- egyre több az öngyilkosság, vagy a támadás
- nő az általános frusztráció és az agresszióra való hajlam
- soha nem látott ingerültség, és válás figyelhető meg
- nem produkálódik a kultúra, hiányzik a normális művészet
Nem akarom konteó irányába elvinni, de nekem hihetetlen a viselkedés, ami most jellemző az emberek többségére. A pszichózis önmagában veszélyes, hiszen az érintettek nem tudják, hogy benne vannak.
"Kicsit továbbgondolva, a marxizmus fog véget vetni a nyugatnak?"
A marxizmus egyáltalán nem tényező szinte sehol, talán Kubát meg Vietnámot leszámítva. A marxizmus gyakorlatilag egy helyen érvényesül: Davosban, meg a Wall Streeten, meg a Berkshire Hathaway, Blackrock, a Saudi Aramco, Volkswagen Group, és hasonló gigacégek C-suitejében. Ott látjátok van osztálytudat rendesen, ők mindent megtesznek, hogy a vállalati arisztokrácia, mint osztály érdekeit érvényesítsék. A pórnéppel, a munkásosztállyalmeg sikeresen elhitették, hogy azért szar minden, mert a csúnya posztmodern neo-marxista (ízlelgessük ezt az oximoron kifejezést is amúgy...) kékhajú esszdzséjdáböljúk át akarják műteni a gyereküket, illetve hogy azért szar a fizetése, mert a migráns elveszi a munkáját (véletlenül sem azért, mert a tőkésnek rekordprofit kell minden negyedévben), és azért nincsen szociális háló, mert a migráns nem dolgozik, és rá megy a pénz (és véletlenül sem a vállalati arisztokrácia lobbizta ki, hogy ne kelljen nekik adózniuk...)
"Mit gondoltok arról, hogy egy globális tömegpszichózis kellős közepén vagyunk?"
Szerintem inkább csak lokális, Magyarországra korlátozódik, és leginkább a Fidesz uszító gyűlöletpolitikája vezethető vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!