Szerintetek is helyes és felelős döntés a Mi Hazánk részéről, hogy Csath Magdolnát jelölték a jegybank monetáris tanácsába?
Figyelt kérdés
Az ismert közgazdász professzor eddigi életútja, munkássága garancia lehet ilyen poszt elnyeréséhez. Szerintem kormányoldalról is kedvelik, ők is támogathatják.
2023. márc. 25. 15:32
3/8 anonim válasza:
Ha jó szakember akkor igen.Más kérdés hogy a fidesz esetében ez a legutolsó szempont.
5/8 anonim válasza:
Nem tudom véleményezni az eddigi munkásságát, hogy eldöntsem jó döntésnek bizonyult-e.
6/8 anonim válasza:
Szerintem helyes. Csak az a baj hogy semmit sem ér ebben a bürokráciában ez a tisztaszívű magyar ember. Nincs itt lehetőség alternatív gazdaságpolitikára, mert annyira szét lettünk cseszve az elmúlt 30-50 évben hogy nocsak.
1. Ha azzal kampányolnál az ostoba fogyasztói tömegeknek, hogy átmenetileg esetleg rosszabb lesz, akkor leváltanak a francba.
2. Ha bárki megpróbálkozna valami alternatívával, párhuzamos gazdasággal, akkor a multinacionális lobbi tenné el láb alól politikai értelemben.
7/8 anonim válasza:
Nem mindegy? Úgyis az Orbán mondja meg mi legyen.
8/8 anonim válasza:
Lesz.rom a Nyilaspárt kit jelöl hova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!