Donáth Anna megengedi a fiatal szavazóinak, hogy tegezzék?
Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 02:42
1/11 anonim válasza:
Ezek már mindent megengednek, csak szavazzon rájuk a buta, tájkizatlan, műveletlen fiatal.
Már bocsánat, de attól elájulni, hogy tegezhetik?!
Atya, Ég!
2/11 anonim válasza:
1-es, tessék, kéremszépen, szíves lenni megtecceni tanulni írni helyesen magyarul, kezicsókolom!
Az "Atyaég" kifejezést ugyanis egybe szoktuk tetszeni írni, mert különben egy égő atyát képzel el az ember, az pedig csúnya látvány (azonnal az égési sérültek osztályára szállítandó szegény papbácsi!).
Csókolom!
:-))))))
3/11 anonim válasza:
Az semmi!!! Nekem a szomszéd néni is megengedi pedig 40 évvel idősebb.
Én kimondottan allergiás vagyok rá amikor a 30 évvel fiatalabb "csókolom" al köszön.
Viszont örülök ez a legnagyobb bajod vele :) akkor a csuti potrohos giga lopásai legalább kiviszik a biztosítékodat :)
4/11 anonim válasza:
Csitri Donáth Annát én engedély nélkül tegezném.
5/11 anonim válasza:
Nem: Úrnőnek kell szólítani, és a mezítlábas lábfejét meg kell puszulni.
6/11 anonim válasza:
Igen, sőt még a kisfiának is megengedi majd, hogy tegezze, amint megtanul beszélni. :)
7/11 anonim válasza:
Holnap estig puszilgatnám Annácska popóját.😍💕💘
8/11 anonim válasza:
Én biztos tegezném Donáld Kacsát, mivel velem egyidős kb.
9/11 D-Mano válasza:
Ennél nagyobb politikai tettekre nem is számíthatunk a Momentumtól 😃
10/11 anonim válasza:
csak ígérjék meg, hogy nem fogják felcsinálni, mint a legutóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!